Katalog

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

  • DIN EN ISO 9001:2015

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

  • DIN EN ISO 9001:2015

O Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

Izvirnik!
Mnogi pravijo, da HERMLE izdeluje najboljše stroje na svetu.

HERMLE se ukvarja z rezkanjem in doseganjem izjemnih rezultatov. In prav to si prizadevamo zagotoviti s svojo arhitekturo, strukturo, delom, pristopom, razvojem, inženiringom, montažo in storitvami. Vse, kar dosežemo, spremenimo ali optimiziramo, naredi naše rezultate boljše, natančnejše, hitreje dostopne - nič več in nič manj.

"rezkanje v najboljši luči" - kot slogan družbe HERMLE AG - to lepo povzema. Označuje visoko zmogljive, visoko inovativne obdelovalne centre, ki so se povzpeli na vodilni položaj na nacionalni in mednarodni ravni. Pomeni razvejano in tesno povezano prodajno in servisno mrežo ter prisotnost več kot 30.000 uspešno nameščenih strojev po vsem svetu.

Navsezadnje pomeni uspeh naših strank, ki z našimi izdelki dosegajo najboljše rezultate glede natančnosti in učinkovitosti.

Toda kaj omogoča "rezkanje na najboljši ravni"? Nenehna oskrba z novimi idejami in pregovorna HERMLEjeva natančnost v proizvodnji, procesno svetovanje in dobro vodenje projektov. S približno 1.400 visoko motiviranimi zaposlenimi, ki so za vse to odgovorni, ustvarjamo temelje. In to v kraju, ki je že tradicionalno dom natančne mehanike in obdelovalnih strojev. Vse to so najboljši možni predpogoji. Zaradi njih danes uživamo vodilni položaj kot partner številnih ključnih industrijskih panog. Od velikih kompleksnih sestavnih delov do najmanjših sestavnih delov na področju visoke tehnologije. Od medicine do avtomobilskih dirk. Smo vodilni!