Katalog

Fruktoza kristalinična

06.03.2023 11:00

Fruktoza kristalinična

Odgovori na oglas

Kristalinična fruktoza je idealno zdravo sladilo, predelano iz koruze. Ocenjuje se, da je približno 20 % slajša od namiznega sladkorja in 5 % slajša od HFCS.

Prednosti izdelka:
1) je naravno sladilo namesto umetnega, saj se fruktoza naravno pojavlja v sadju in zelenjavi ter medu.
2) ima največjo sladkost med naravno prisotnimi sladkorji. Njena sladkost je od 1,3 do 1,8-krat večja od sladkosti saharoze. Da bi dosegli enako sladkost, lahko njeno uporabo v primerjavi s saharozo zmanjšamo. Sladkost je njegova najpomembnejša lastnost v primerjavi z drugimi prednostmi. Njegova sladkost ni stalna, ampak se spreminja s temperaturo. Nižja kot je temperatura, večja je sladkost.
3) Okusne brbončice na jeziku v primerjavi z glukozo in saharozo najprej zaznajo fruktozo, pri čemer zaznava hitro izgine. Ne prikrije sproščanja okusa glukoze in saharoze, saj se njen vrh sproščanja okusa pojavi pred glukozo in saharozo. Zato se okus pijače z dodatkom kristalne fruktoze ne bo izboljšal in/ali ohranil.
4) Streptokoki v ustni votlini je verjetno ne pretvorijo v kislino. Za razliko od saharoze je streptokoki ne bodo uporabili za proizvodnjo glukana, s čimer bi zavirali nastanek zobnega kariesa. Zato se lahko uporablja kot sladilo v izdelkih za otroke.
5) zaradi nizkega glikemičnega indeksa se glukoza v krvi po zaužitju dviguje počasi in zahteva manj inzulina kot drugi sladkorji, kar je koristno za ljudi s sladkorno boleznijo tipa 2 in debelostjo.

Uporaba izdelka: običajno se uporablja kot hranilno sladilo v živilih in pijačah. Uporablja se lahko tudi kot vlažilno sredstvo v kozmetiki.


Odgovori na oglas

Kategorija
Ponudbe

Država
Kitajska

Regija
Shanghai

Lokacija
No.201 Xin Jinqiao Road