Katalog

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Nazaj na seznam

Industrijski računalniški tomografi (METROTOM 800)Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Poizvedba o izdelku  

Vaša izbira za kompaktne natančne dele

METROTOM 800 je prilagojen zahtevam industrije brizganja plastike. Izpolnjuje vse zahteve srednje velikih podjetij v industriji plastike, kompozitnih materialov in keramičnih delov. Poleg tega ga odlikuje privlačno razmerje med ceno in zmogljivostjo

Pri razvoju sistema METROTOM 800 so bili odločilni minimalni stroški vzdrževanja sistema in največja razpoložljivost. To je bilo doseženo z uporabo tehnologije rentgenskih cevi z mikroognjevjem, ki ne potrebuje vzdrževanja. Izjemno majhna žarišča omogočajo zelo ostre projekcijske slike na detektorju, kar je osnova za visoko natančnost meritev. Detektor METROTOM 800 ima skoraj tri milijone slikovnih pik za zelo natančno prepoznavanje podrobnosti.

Neprestano nastavljiv mehanizem za premikanje

Znotraj merilnega območja v obliki valja je mogoče dele postaviti v poljuben položaj na poti žarka s pomočjo mehanizma za neprekinjeno nastavljanje hoda. Detektor je vedno optimalno osvetljen s projekcijo dela. Skupaj z navpično nastavitvijo ta funkcija omogoča povečanje določenih območij delov za merjenje podrobnosti glede na celoten del.

Z uporabo polimernega betona za ohišje se je mogoče v veliki meri izogniti uporabi svinca. Pri tem Carl Zeiss pokaže, kako lahko uporaba sodobnih materialov zagotovi največjo zaščito zaposlenih, sistemskih operaterjev in okolja - ob izvajanju popolne merilne tehnologije, ergonomske odličnosti in ustreznega oblikovanja.

Poizvedba o izdelku  

Več izdelkov na področju Industrijski računalniški tomografi

Industrijski računalniški tomografi (METROTOM 1500)

Idealen stroj za široko paleto delov

METROTOM 1500 - idealen koordinatni merilni stroj na osnovi računalniške tomografije za najrazličnejše aplikacije glede velikosti in go...