Katalog

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Nazaj na seznam

Optični merilniki (O-SELECT)Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Poizvedba o izdelku  

Zanesljivo merjenje s pritiskom na gumb

Zaradi popolnoma samodejne nastavitve osvetlitve in ostrenja so odpravljene napake pri merjenju zaradi vpliva upravljavca. ZEISS O-SELECT s pritiskom na gumb oceni lastnosti in dokumentira rezultate - po potrebi tudi v obliki strokovnega poročila.

Novi, inteligentni digitalni merilni projektor ZEISS O-SELECT

V proizvodnih okoljih optični in kontaktni koordinatni merilni stroji vse pogosteje nadomeščajo ročno opremo, kot so goniometri, merilniki in projektorji profilov. Vendar pri teh ročnih orodjih ne smemo zanemariti vpliva operaterja. S sistemom O-SELECT družba ZEISS zmanjšuje ta vpliv na minimum. Zaradi visoke stopnje avtomatizacije in enostavne uporabe je mogoče kompleksne meritve opraviti hitro, sledljivo in ponovljivo.

Najhitrejši način za pridobitev rezultatov

Programska oprema ZEISS O-SELECT združuje meroslovno znanje družbe ZEISS z inovativnim in preprostim upravljanjem. Serijske meritve se izvedejo s pritiskom na gumb - ne glede na operaterja. Posamezne meritve in načrti meritev s programsko opremo ZEISS O-SELECT niso težava: ker je tako preprosta za razumevanje, ponuja jasna navodila za operaterja in zmanjšuje njegovo delovno obremenitev.

Inteligenten, kompakten in zanesljiv

Strojna in programska oprema ZEISS O-SELECT sta optimalno usklajeni, kar zagotavlja, da je mogoče 2D-geometrijo testirati z izjemno hitrostjo in zanesljivostjo. Zaradi svoje kompaktnosti in robustnosti je mogoče napravo ZEISS O-SELECT namestiti praktično na katerem koli mestu. Svoje testne dele lahko izmerite točno tam, kjer jih potrebujete - pri vhodni kontroli ali v proizvodnji.

Poizvedba o izdelku