Katalog

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Nazaj na seznam

Merilna programska oprema (CALYPSO)Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Poizvedba o izdelku  

Celoten program za standardne geometrije in več

CALYPSO je revolucionarno spremenil programiranje v merilni tehnologiji. Njegov funkcijsko usmerjen vmesnik zagotavlja neprimerljivo lažjo uporabo. Intuitivno ustvarjajte merilne programe z izbiro elementa, ki se uporablja v risbi CAD načrtovanja. Vnesite tolerance velikosti, oblike in položaja neposredno iz modela CAD.

Veliko nalog - eno orodje

CALYPSO je zasnovan za ročne meritve in meritve CNC, spletno programiranje in programiranje brez povezave. CALYPSO je večsenzorski in podpira vse trenutne senzorje in merilne zmogljivosti podjetja Carl Zeiss. Prek vmesnika I++ DME lahko s programom CALYPSO upravljate merilne sisteme, ki niso podjetja Zeiss, kot so 3D-merilni stroji, merilni stroji s členasto roko, laserski sledilniki in računalniški tomografi.

Brez trkov - samodejno

Takoj ko z nekaj kliki z miško določite značilnost dela in pripadajoče tolerance, CALYPSO samodejno ustvari ustrezno merilno strategijo, ki jo lahko kadar koli spremenite in uporabite za druge značilnosti. CALYPSO hitro premakne merilno pero po obdelovancu brez trkov in se pravilno približa značilnostim dela - vi se lahko ukvarjate z drugimi nalogami.

Dinamični mini načrt

Hierarhična zasnova sistema CALYPSO in k značilnostim usmerjeno programiranje vam omogočata, da se pri načrtovanju meritev osredotočite na proizvodni proces. Na primer, prekinete lahko merilno serijo in hitro izmerite drug del. Prekinjeno merjenje lahko pozneje preprosto nadaljujete. Pametnejše skeniranje z VAST Navigator CALYPSO podpira VAST Navigator - peto generacijo skeniranja podjetja Carl Zeiss. Brez nepotrebnih prekinitev ter z optimalnimi pristopnimi in potovalnimi potmi vam VAST Navigator omogoča nemoteno merjenje v eni seriji. Tangencialni pristop je standarden. Popolnoma integrirana inteligenca omogoča, da CALYPSO določi največjo hitrost skeniranja glede na zahtevano natančnost.

Izbirni vmesniki:

IGES 2D/3D, VDA 2D/3D, STEP 3D, DXF 2D, PMI in FTA.

Neobvezni neposredni vmesniki:

ParaSolid, CATIA V4, CATIA V5, ProEngineer, UniGraphics, Inventor, Solid Works

Poizvedba o izdelku  

Več izdelkov na področju Merilna programska oprema

Merilna programska oprema (PiWeb)

Enostavno poročanje

ZEISS PiWeb je najboljši grafični sistem poročanja v svojem razredu, ki podatke o kakovosti ali procesih takoj pretvori v dragocene vpoglede.

ZE...

Merilna programska oprema (CALIGO)

Popoln program za prosto oblikovane površine in še več.

CALIGO, nova programska oprema za prosto oblikovane površine, omogoča lažje in hitrejše merjenje delov karoserije ko...

Merilna programska oprema (GEAR PRO)

GEAR PRO - programska oprema za zobniška kolesa na osnovi CAD.

Skupaj s programom CALYPSO omogoča pregledovanje čelnih in stožčastih zobnikov ter črvov. Program GEAR PRO iz...