Katalog

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Nazaj na seznam

Merilni stroji (ACCURA 2000)Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Poizvedba o izdelku  

Prilagojeno vašim potrebam in proračunu

Koncept platforme merilnega stroja ACCURA 2000 vam omogoča, da ga prilagodite svojim potrebam. Če se vaše zahteve glede opreme, senzorjev in programske opreme spremenijo, se spremeni tudi ACCURA 2000. Prednosti vam prinašajo privlačna cena in nizki stroški v življenjskem ciklu. Tehnični poudarki ACCURA 2000 vključujejo inovativno izolacijsko tehnologijo, nove zračne ležaje za kratke potovalne razdalje in večjo prepustnost obdelovancev. Vzdrževanju prijazna zasnova zagotavlja največjo razpoložljivost.

Temperaturna neodvisnost zaradi tehnologije F.I

Temperaturna nihanja je treba upoštevati zlasti pri merilnih aplikacijah v bližini proizvodnje. Most novega merilnika ACCURA 2000 je opremljen z edinstvenim, visoko zmogljivim izolacijskim sistemom, ki zagotavlja zahtevano natančnost pri delu v proizvodnji.

Prosto nastavljiva temperatura merjenja (20-26 °C)

Merilni stroji morajo delovati pri stalnih temperaturah. Z napravo ACCURA 2000 lahko prosto izbirate merilno temperaturo in zmanjšate stroške klimatizacije.

Največja prilagodljivost senzorja

V napravi ACCURA 2000 lahko uporabite vse razpoložljive senzorje podjetja Carl Zeiss. "Masovna" večsenzorska tehnologija omogoča zamenjavo optičnih in kontaktnih senzorjev, ki prihrani čas.

Paket Performance Package z navigacijsko tehnologijo

Paket Performance Package za ACCURA 2000 vsebuje možnost VAST navigator za še natančnejše skeniranje. Ta tehnologija vedno doseže največjo hitrost premikanja in skeniranja ter tako skrajša vaš dragoceni čas merjenja na minimum. Del paketa je tudi potrebna varnostna tehnologija z laserskim nadzorom.

Poizvedba o izdelku