Katalog

Stingl Systems GmbH

Nazaj na seznam

Univerzalni čevelj za gradbene odre – Stingl Systems GmbH

Poizvedba o izdelku  

Poleg vtičnega sidrnega čevlja za gradbene odre je univerzalni čevelj za gradbene odre varna in ojačana podpora za gradbene odre na področju dvigal, dimnikov in prezračevalnih jaškov. Zaradi majhnih zunanjih dimenzij čevlja za gradbene odre je mogoča tudi pritrditev globoko v vogalih jaška. Njegova majhna teža zagotavlja enostavno rokovanje.

Material: Osnovna plošča in U-profil iz St37-2 (delno z vstavljenim ploščatim jeklom), površinsko temeljno lakirana, po želji pocinkana
Dimenzije:
Teža: približno 2,3 kg

Univerzalni podstavek za lese je certificiran s strani Fachausschuss Bau, Prüf- und Zertifizierungsstelle Karlsruhe v skladu z načeli za preskušanje varnosti pri delu z odrivi, sestavnimi deli odrov in odrom podobno opremo (GS-BAU-01) (1.1994) po DIN 4420-1 (12.1994).1990) ter v skladu z BGR 175 (BG pravila "Skeleti - Montažni odri v dvižnih jaških") je bila univerzalnemu odrovskemu čevlju dodeljena številka certifikata 02045.

Univerzalni odrovski čevelj ima številne možnosti uporabe.

Način pritrditve sega od pritrditve z zatiči v betonske in zidane jaške do pritrditve s sidrno letev in pritrditve ali varjenja na jekleni odrov. Odvisno od vrste pritrditve je mogoče uporabiti točkovno obremenitev max. 3.0 do 7,0 kN. Ta podplat za odre ni namenjen dinamičnim obremenitvam. zagotovljena mora biti širina odreza najmanj 100 mm.

Poizvedba o izdelku