Katalog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Nazaj na seznam

Samonosilni zunanji zaključek (DOC)PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Poizvedba o izdelku  

PFISTERER z novim zaključkom DOC (dry outdoor composite) ponuja samonosilni, suhi in kompaktni zaključek do 170 kV. Zanesljivo povezuje kabelske sisteme z nadzemnimi vodi in zbiralnicami pri dolgotrajni uporabi brez vzdrževanja.

Namestitev v minutah, ne urah
Osrednja enota DOC, ki jo sestavljajo votli izolator, naprava za razvrščanje napetosti in osnovna plošča, je na gradbišče dostavljena v celoti predmontirana in preizkušena. V primerjavi z običajnimi zaključki modularna zasnova DOC poenostavi rokovanje med prevozom in namestitvijo. Osrednja enota se preprosto potisne na kabel - število elementov, ki jih je treba namestiti, je minimalno, zamudno lepljenje in faze sušenja pa so popolnoma odpravljene. Vodnik se hitro in zanesljivo poveže s tehnologijo strižnih vijakov SICON. PFISTERER ponuja tudi FrontCon - zelo napredno rešitev za povezovanje enožilnih izoliranih vodnikov.

Samonosilni zunanji zaključek DOC izpolnjuje vsa merila najvišjega razreda onesnaženosti v skladu z IEC 60815-3.

Poizvedba o izdelku  

Več izdelkov na področju Kabelski zaključki

Zunanje kabelske končnice (ESF)

Prilagodljiv ESS je mogoče vključiti v obstoječe podporne strukture. Posebej primeren je za prilagodljive, hitro nameščene aplikacije za večkratno uporabo s testnimi in začasnimi kabli na gradbišču...