Katalog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Nazaj na seznam

Komponente za zračne vode – PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Poizvedba o izdelku  

Naši izolatorji za gradnjo nadzemnih vodov so vsakodnevno izpostavljeni velikim mehanskim obremenitvam: Stolpi za prenos električne energije so lahko med seboj oddaljeni do 500 metrov, kar pomeni, da morajo izolatorji nositi težke vode. Te sile morajo prenašati tudi več desetletij, ne da bi pri tem izgubili svojo varnost pri delovanju.

Izolatorji po meri za vsako uporabo
Značilnost izolatorjev podjetja PFISTERER je, da jih je mogoče prilagoditi vsem zahtevam. Kaj to pomeni? Naši izdelki niso serijske standardne rešitve, temveč so zasnovani natančno tako, da ustrezajo obstoječim podnebnim, okoljskim in obremenitvenim pogojem.

Celoviti nizi izolatorjev: načrtovani, preizkušeni in izdelani pri podjetju PFISTERER
Podjetje PFISTERER ima več kot 40 let izkušenj kot pionir na področju silikonskih kompozitnih izolatorjev, kar vključuje načrtovanje in izdelavo celotnih nizov izolatorjev. Za bolj zapletene projekte ponujamo celovite rešitve iz enega vira, ki temeljijo na obsežni svetovalni in načrtovalni službi ter simulacijah in testih v naših laboratorijih.

Blaženje vibracij povečuje varnost obratovanja in življenjsko dobo
Naši distančniki za blaženje vibracij in blažilniki Stockbridge so še posebej učinkoviti pri zmanjševanju vibracij vodnikov, ki jih povzroča veter. Zaradi svoje optimizirane zasnove zmanjšajo eolske vibracije in nihanja pod razponom na minimum. Posledično lahko vodnik varno obratuje v celotni življenjski dobi. Ponujamo tudi različne snemalnike vibracij in izvajamo študije vibracij kot najboljši način za testiranje sistemov za dušenje ali ugotavljanje vira poškodb vodnika.

Poizvedba o izdelku  

Več izdelkov na področju Komponente za zračne vode

Povezave nadzemnih vodov (LIKE Bushings)

PFISTERERJEVE puše LIKE so preizkušena tehnologija za enopolne zunanje priključke iz plinsko izoliranih stikalnih naprav (GIS) v zračno izolirane stikalne naprave in nadzemne vode. Stranke in proizvaj...