Katalog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Nazaj na seznam

Priključni terminal za distribucijske transformatorje (2DIREKT)PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Poizvedba o izdelku  

Varna oskrba z energijo temelji na funkcionalnih napajalnih omrežjih, sestavljenih iz vrste zanesljivih posameznih komponent. To je eden od razlogov, zakaj ponudniki energije pri priključevanju razdelilnih transformatorjev vse bolj vlagajo v transformatorske sponke. Vse naše izkušnje na področju kontaktne tehnologije, ki smo jih pridobili v zadnjih skoraj 100 letih, so vgrajene v vsako sponko 2DIREKT, skupaj z našimi inovacijami za preprosto in varno namestitev.

Ena sponka za vse aplikacije
Kompaktna in prefinjena zasnova omogoča dve možnosti priključitve - žice lahko povežete vzporedno ali pa jih zamaknete za 90°. Patentiran sistem priključkov ščiti žice pred poškodbami in zagotavlja konstanten kontaktni tlak skozi celotno življenjsko dobo.

2DIREKT nadomesti vsaj dva sestavna dela
Transformatorska sponka se preprosto priključi naravnost na distribucijski transformator. S tem so izključene vse napake pri namestitvi in preprečena nevarnost poškodb transformatorja. In to ne samo zato, ker z 2DIREKT-om niso več potrebni nastavki, kabelske sponke, puše in vijaki. 2DIREKT v primerjavi z običajnimi izvedbami zmanjšuje tudi število kontaktov in posledično možnih virov napak.

2DIREKT: impresivna, vrhunska zasnova postaje
Z 2DIREKT-om PFISTERER ponuja celovit sistem z vrsto prefinjenih dodatkov, vključno z vijačnimi ozemljitvami in zaščitnimi pokrovi za notranjo in zunanjo uporabo. Celoten sistem je odporen na dotik in zagotavlja zaščito ljudi, delovne opreme in celo majhnih živali.

Sistem 2DIREKT več kot izpolnjuje vse zahteve za namestitev postaj tako zdaj kot v prihodnosti. Poleg standardne ponudbe družba PFISTERER preizkuša in razvija tudi rešitve po meri strank. In: Ponujamo univerzalne priključne rešitve za nizko- in srednjenapetostne aplikacije iz enega vira.

2DIREKT v številkah:
Napetost: 1 kV
Tok: 4.000 A
Prerez vodnika: premer vodnika: 16 do 400 mm²
Material vodnika: Aluminij, baker

Prednosti:
  • Vodnik je lahko priključen navpično in/ali vodoravno
  • Posamezne žice niso odrezane
  • Skromne prostorske zahteve
  • Primerno za uporabo v zaprtih prostorih in na prostem
  • Namestitev s standardnim orodjem, stiskanje ni potrebno
  • Univerzalna rešitev, odporna na dotik

Poizvedba o izdelku