Katalog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Nazaj na seznam

Visokonapetostni kabelski sistemi – PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Poizvedba o izdelku  

Distribucija in prenos električne energije sta že skoraj 100 let osrednja kompetenca družbe PFISTERER. Visokonapetostne kabelske sisteme z nazivno napetostjo do 245 kV zagotavljamo na ključ kot celovite sistemske konfiguracije iz enega samega vira. V ta namen naši strokovnjaki prevzamejo vse dejavnosti v zvezi s kabelskim sistemom med zaključnimi vijačnimi točkami.

Povsod in kjerkoli ter v ekstremnih razmerah
Postavitev kabelskih sistemov za ploščadi na morju je zlasti pravi preizkus usposobljenosti podjetja pri napeljevanju kablov. Zelo zapletene kabelske odseke je treba napeljati v izjemno ozkih prostorih, pod različnimi koti in na več ravneh. Še bolj zapleteno je dejstvo, da je treba to delo opraviti v skladu s kratkim časovnim razporedom, hkrati pa opravljati tudi druge povezane dejavnosti. Družba PFISTERER te izzive uspešno premaguje z natančnim načrtovanjem in zaposlovanjem strokovnjakov, ki so si pridobili bogate industrijske izkušnje na odprtem morju in po vsem svetu.

Vse iz ene roke
Strokovnjaki podjetja PFISTERER bodo poskrbeli za vse inženirske dejavnosti in vodenje celotnega projekta. Od posvetovanja s stranko, študije izvedljivosti do namestitve, zagona in končne dokumentacije - naše stranke prejmejo celovit paket storitev. Projektov kabelske kanalizacije se lotevamo na način, ki je usmerjen k nalogam, in sodelujemo le z uveljavljenimi podjetji. Montažo in namestitev po vsem svetu izvaja naše osebje in vključuje nadzor na kraju samem ter ciljno usmerjeno usposabljanje. Vsi prevzemni testi (AC) se izvajajo v sodelovanju s priznanimi testnimi inštituti.

Poizvedba o izdelku