Katalog

Dautel GmbH

Dautel GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Dautel GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Nazaj na seznam

Prekucniki – Dautel GmbH

Poizvedba o izdelku

- Stabilnost - najboljša v razredu

Talni sklop - srce vsakega samopostrežnega vozila. Neprekinjeno varjene in približno 50 % podložene s širokimi rebri. Talna plošča samovoznika je izdelana iz 5 mm visoko trdnega jekla VS 450, odpornega proti obrabi. DK 3 je zasnovan za visoko nazivno obremenitev 16000 kg, DK 4 pa za 24500 kg.

- Močna hidravlika na voziluHidravlika na vozilu, ki je standardna pri širini palete, se odlikuje po optimalnem prenosu sile. To zagotavlja močan hidravlični valj na pregradi in drugi valj pod nadgradnjo. Samonastavljive ključavnice zavarujejo zaprto stranico

- Membranska stranica za padecKoristna jeklena stranica za padec, optimizirana za obrabo, za težke delovne razmere. Zasnova membrane zagotavlja elastičnost, ki absorbira udarne obremenitve, ki se pojavijo med obremenitvijo. Notranja plošča iz 4 mm visoko trdnega jekla VS 450, odpornega proti obrabi, za stranske in zadnje stranice.

- Visoka koristna obremenitevVeliko koristno obremenitev zagotavlja le približno 2980 kg pri DK 3.49 in 3680 kg pri DK 4.56 prazna teža.

- HidravlikaVse stopnje kardansko nameščenega hidravličnega cilindra so trdo kromirane in tako optimalno zaščitene. Kot nagibanja je približno 50°. Preklopni valj z visoko rezervo moči (30

Poizvedba o izdelku