Katalog

FLUX-GERÄTE GmbH

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

Nazaj na seznam

Črpalke za sod (type 400)FLUX-GERÄTE GmbH

Poizvedba o izdelku  

Črpalke za bobne in posode serije 400

Za črpanje tekočin z nizko viskoznostjo iz različnih posod

Črpalke za bobne in posode FLUX so vedno "dvojno dejanje", sestavljeno iz motorja in črpalke. Oba sestavna dela sta lahko zelo prilagodljiva. Z istim motorjem je na primer mogoče pognati različne črpalke. Idealno za zanesljivo črpanje različnih tekočin z nizko viskoznostjo - vključno s posebej agresivnimi in lahko vnetljivimi tekočinami. Črpalke je zaradi majhne teže mogoče enostavno prenašati iz zabojnika v zabojnik. Zaradi enostavnega rokovanja z motorjem in črpalko je čas menjave kratek.

Črpalka F 424 / FP 424
Brez tesnjenja v srednjem območju

Brezzračna črpalka F/FP 424 je idealna za pretakanje različnih nizkoviskoznih, tudi agresivnih medijev. Primerna je za medije, ki hitro tečejo in se ne vežejo, ne kristalizirajo in niso abrazivni. S to črpalko lahko izpraznite bobne, posode IBC in tudi bazene. Posebnost, ki jo ima samo črpalka FLUX: Posebna konstrukcija s spiralno oblikovanim vodilnim ležajem v notranji cevi preprečuje neželene usedline v črpalki in znatno podaljšuje življenjsko dobo. Črpalka je na voljo iz nerjavečega jekla, polipropilena ali poliviniliden fluorida. Črpalko F/FP 424 iz nerjavnega jekla lahko uporabljate tudi na nevarnih območjih.

Črpalka F 425 / FP 425
Za 99,98-odstotno praznjenje bobnov

S črpalko F/FP 425 v 200-litrskem bobnu ostane manj kot 0,05 l preostale količine, torej največ 0,02 %. Črpalka ima vgrajen povratni ventil, ki ga enostavno zaprete, preden črpalko vzamete iz posode. Tako je preprečen povratni tok medija v črpalki. To omogoča optimalno uporabo posebej dragih medijev in prihrani dodatne stroške čiščenja in odstranjevanja pri ravnanju s problematičnimi mediji. Črpalka je na voljo iz nerjavnega jekla, polipropilena in hasteloja C. Iz nerjavnega jekla in hasteloja C se črpalka F/FP 425 lahko uporablja tudi na nevarnih območjih.

Črpalka F 427 / FP 427
Črpalko je mogoče v celoti razstaviti

Črpalka F/FP 427 je idealna za higienske aplikacije in primerna za transport medijev iz sodov, zabojnikov IBC in drugih posod. Lahko jo enostavno in hitro razstavite za čiščenje/sterilizacijo in jo v celoti razstavite na posamezne dele. Črpalka ima minimalne mrtve točke. Pogonska gred, notranja in zunanja cev so izdelani iz nerjavnega jekla (316 Ti oz. 1.4581). Črpalka je na voljo tudi v različici s certifikatom FOOD in 3A ter je skladna z mednarodnimi varnostnimi standardi.


Črpalka F 430 / FP 430
Z mehanskim tesnilom

Univerzalna črpalka F/FP 430 se lahko uporablja za različne medije in je primerna za pretakanje iz bobnov, zabojnikov IBC ali cistern. Zaradi konstrukcije z mehanskim tesnilom je mogoče črpalko enostavno in hitro razstaviti na dva glavna sestavna dela. To omogoča dobro čistljivost. Posebnost, ki jo ima samo podjetje FLUX: notranja cev je pri plastičnih modelih (PP in PVDF) ojačana s kovinskim jedrom. To vedno omogoča popolno delovanje mehanskega tesnila. Na ta način sta preprečena uhajanje in nepotrebna obraba v celotnem temperaturnem območju delovanja. Poleg tega zagotavlja najvišjo stabilnost in omogoča potopitev do dolžine 3 000 mm. Izvedbe iz nerjavnega jekla in hasteloja C so zaščitene s predhodno zaščito. Različica iz nerjavnega jekla je na voljo tudi kot različica s certifikatom FOOD.

Črpalka F 430 TR
Za suho vgradnjo / vodoravno uporabo

Horizontalna črpalka F 430 TR je idealna za transport medijev iz zabojnikov IBC, rezervoarjev in drugih posod z nizkim izhodom. Npr. če rezervoar ni dostopen z vrha ali če prostorski pogoji ne omogočajo uporabe navpične črpalke. Za čiščenje je mogoče črpalko enostavno in hitro razstaviti na dva glavna sestavna dela. Črpalka je na voljo iz nerjavnega jekla ali polipropilena. Različica iz nerjavnega jekla se lahko uporablja tudi na nevarnih območjih.

Poizvedba o izdelku  

Več izdelkov na področju Črpalke za sod

Komplet ekscentričnih vijačnih črpalk za industrijo, do 30.000 mPas (VISCOPOWER F 570)

Predhodno sestavljen komplet progresivne črpalke s progresivno črpalko VISCOPOWER F 570 in planetnim menjalnikom za industrijske aplikacije za črpanje redkih do srednje viskoznih medijev do 30.000...

Kompleti črpalk za živila in farmacijo do 25.000 mPas (VISCOPOWER F 570)

Predhodno sestavljen komplet progresivne črpalke s progresivno črpalko VISCOPOWER F 570 in planetarnim menjalnikom za živila in farmacijo za črpanje redkih do srednje viskoznih medijev do 25.000 mPas...

Črpalke za sod

Črpalke za bobne in posode
Za črpanje tekočin z nizko viskoznostjo iz različnih posod

Črpalke za bobne in posode FLUX so primerne za črpanje različnih...

Črpalke za sod (JUNIORFLUX / COMBIFLUX)

Za manjše količine
Bobenske črpalke JUNIORFLUX/COMBIFLUX

Črpalki za majhne bobne JUNIORFLUX in COMBIFLUX sta posebej primerni za polnjenje razmeroma m...

Črpalke za sod

Predhodno sestavljen komplet črpalke za 99,98-odstotno praznjenje bobna. Zaradi vgrajenega zapornika povratnega toka je v 200-litrskem bobnu možna količina ostanka manj kot 0,05 l. Za črpanje tanki...