Katalog

Systea GmbH

  • EN 1090

Nazaj na seznam

Stenski nosilci – Systea GmbH

Poizvedba o izdelku  

Varnost in energetska učinkovitost - Sistemi za podkonstrukcijo SYSTEA ponujajo več kot le varno oporo.

Zaradi stikov z industrijo naši sistemi prepoznavajo zahteve arhitektov in projektantov, načrtovalcev in fasadnih monterjev. Poleg visoko usposobljene tehnične izvedbe se naši sistemi tako odlikujejo po učinkoviti in ekonomični montaži in vgradnji.

Stenski nosilci igrajo pomembno vlogo pri specifikaciji vsake obešene fasade z zadnjim prezračevanjem. Naše številne profilne sisteme je mogoče kombinirati s stenskimi nosilci iz aluminija, nerjavnega jekla ali poliamida, ojačanega s steklenimi vlakni, in tako ustvariti najrazličnejše rešitve ter tako izpolniti vse zahteve glede oblikovanja, požarne zaščite in energetske učinkovitosti.

Stenski nosilci iz aluminija v obliki črke L:
Nevnetljivi aluminijasti stenski nosilci iz zlitine EN AW-6063 T66 imajo srednjo toplotno prevodnost (razred D do H). Na voljo so v dolžinah od 40 mm do 320 mm in se uporabljajo za pritrjevanje na beton/ zid ali na leseno/kovinsko ogrodje

  • Stenski nosilci v obliki črke U iz aluminija:
Ti nevnetljivi aluminijasti stenski nosilci iz zlitine EN AW-6063 T66 imajo srednjo toplotno prevodnost (razred B do F). Na voljo so v dolžinah od 40 mm do 180 mm in se uporabljajo za pritrjevanje na beton/ zid ali lesena/kovinska ogrodja.
  • Stenski nosilci iz nerjavnega jekla v obliki črke L: Nevnetljivi stenski nosilci iz nerjavnega jekla iz zlitine EN 10088-2; 1.4162 imajo nizko toplotno prevodnost (razred A+ do B). Na voljo so v dolžinah od 120 mm do 400 mm in se uporabljajo za pritrditev na beton/ zid ali na leseno/kovinsko ogrodje. Primerni so za gradnjo po metodi Passivhaus.
  • Stenski nosilci iz nerjavnega jekla v obliki črke U: Ti negorljivi stenski nosilci iz nerjavnega jekla iz zlitine EN 10088-2; 1.4162 imajo nizko toplotno prevodnost (razred A+ do B). Na voljo so v dolžinah od 60 mm do 300 mm in se uporabljajo za pritrjevanje na betonske/ zidane ali lesene/kovinske okvirje. Primerni so za gradnjo po metodi Passivhaus.
  • Stenski nosilec TEKOFIX:TEKOFIX je izdelan iz plastike PA66, ojačane s steklenimi vlakni, ki ima zelo nizko toplotno prevodnost (razred A+ do A). Stenski nosilec je na voljo v dolžinah od 100 mm do 350 mm in se uporablja za pritrditev na betonsko/ zidano ali leseno/kovinsko ogrodje. Primerni so za gradnjo po metodi Passivhaus.
Dodatne informacije

Poizvedba o izdelku