Katalog

SITEMA GmbH & Co. KG

SITEMA GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • KFHL

SITEMA GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • KFHL

Nazaj na seznam

Enota za vpenjanje valjev (KFE)SITEMA GmbH & Co. KG

Poizvedba o izdelku  

Enota za električno zaklepanje

Električna blokirna enota KFE se uporablja kot brezstopenjska blokirna naprava na okroglih palicah in zadržuje osne sile v obeh smereh obremenitve brez osne zračnosti. Uporablja se, kadar hidravlične ali pnevmatske rešitve niso mogoče.

Držalno silo ustvarja preizkušeni vzmetni vpenjalni sistem, ki se uporablja v hidravličnih ali pnevmatskih blokirnih enotah SITEMA. Ob padcu krmilne napetosti ali v primeru izpada električnega napajanja se blokirna enota KFE samodejno vpne. Zato je primerna tudi za uporabo v varnostno pomembnih aplikacijah.

Za delovanje blokirne enote KFE zadostujeta napajalna napetost 24 V in krmilni signal za vhodni ukaz "vpenjanje/odpenjanje".
Blokirna enota je samonadzorna in zagotavlja izhodne signale, ki se lahko uporabijo v nadzornem sistemu aplikacije. Ti izhodni signali obveščajo o stanju enote ("vpeta" ali "sproščena") in njenem stanju.


Svetovalec za izdelke: Carsten Rother

Poizvedba o izdelku  

Več izdelkov na področju Vpenjalne enote

Posebne rešitve za vpenjalne glave

V SITEMI ni ničesar, kar ne bi obstajalo!

Od izjemno majhnih do zelo velikih vpenjalnih glav za palice s premerom do 300 milimetrov. Na prostem, pri temperaturah pod ničlo, pod vodo ali v a...