Katalog

EnviroChemie GmbH

EnviroChemie GmbH

  • ISO 50001:2018
  • ISO 45001:2018
  • ISO 9001:2015

EnviroChemie GmbH

  • ISO 50001:2018
  • ISO 45001:2018
  • ISO 9001:2015

Nazaj na seznam

Naprava za pripravo vode – EnviroChemie GmbH

Poizvedba o izdelku  

EnviroChemie je vaš partner pri načrtovanju, gradnji in obratovanju čistilnih naprav. Imamo več kot 40 let izkušenj na področju tehnologije odpadnih voda in ponujamo prilagojene rešitve za čiščenje industrijskih odpadnih voda v vseh sektorjih. Z veseljem vam bomo zagotovili podrobne nasvete.

Vedno prava čistilna naprava

Čistilna naprava za odpadne vode podjetja EnviroChemie izpolnjuje najvišje zahteve glede stroškovne učinkovitosti, funkcionalnosti in okoljske združljivosti. Čistilne naprave za odpadne vode in vodo po potrebi načrtujemo, razvijamo in preizkušamo skupaj z lastnim oddelkom za raziskave in razvoj. Rezultat so tehnološko vodilni sistemi naprav za čiščenje industrijske vode, ki se po vsem svetu uporabljajo v številnih industrijskih panogah.

Naše naprave za čiščenje vode in odpadne vode temeljijo na kemijsko-fizikalnih, bioloških in membranskih postopkih, odvisno od uporabe in področja uporabe. Rešitev za vašo napravo ne načrtujemo le tako, da so upoštevane zahtevane mejne vrednosti in da se proizvaja voda zahtevane kakovosti. Vedno poskrbimo tudi za to, da je čiščenje odpadne vode zasnovano tako, da je varčno z viri in energetsko učinkovito. Naša tehnologija čiščenja odpadnih voda je zaščitena in varovana z velikim številom naših lastnih patentov in razvojnih dosežkov.

Poizvedba o izdelku  

Več izdelkov na področju Naprava za pripravo vode

Naprava za pripravo vode

Industrijske odpadne vode, zlasti tiste, ki nastajajo v kemični in farmacevtski industriji, pogosto vsebujejo problematične snovi, ki jih je treba pred izpustom v javno kanalizacijo ali neposredno v o...