Katalog

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Nazaj na seznam

Pogodbena dela na področju galvanizacije – Heimerle + Meule GmbH

Poizvedba o izdelku  

Storitve našega pogodbenega galvaniziranja

Na področju pogodbenega galvaniziranja družba Heimerle + Meule ponuja dva preizkušena postopka: galvaniziranje na stojalu in na traku.

Galvaniziranje nastojalu
S pomočjo galvaniziranja na stojalu lahko popolnoma izboljšamo površine izdelkov s področja elektronike, medicinske tehnologije, nakita in optike, pa tudi pisalnih pripomočkov. Poleg zlata, zlatih zlitin, srebra, bakra in niklja so na voljo tudi drugi dragoceni materiali, kot so rodij, paladij in platina, v posameznih plasteh ali v kombinaciji.

Galvanizacija trakov
Zahvaljujoč individualnim proizvodnim postopkom s srebrom, bakrom in nikljem lahko s trakovno galvanizacijo uspešno izboljšamo vnaprej štancane neprekinjene trakove v polni ali ravni izvedbi do širine 110 mm. Pri srebrenju je mogoče na eni ali obeh straneh nanesti več trakov.

Podjetje Heimerle + Meule z učinkovitimi proizvodnimi zmogljivostmi, najsodobnejšim preskusnim laboratorijem in preizkušeno analitiko ter certificiranim upravljanjem kakovosti ne zagotavlja le neomejene zanesljivosti dobave in kratkih pretočnih časov, temveč tudi dosledno ohranjeno kakovost izdelkov. Celovito varstvo okolja je za nas samoumevno. Zaradi dolgoročnih pogodb s talilnicami bakra lahko profesionalno recikliramo odpadke iz žigosanja barvnih kovin s plemenitimi kovinami ter odpadke iz galvanizacije - storitev, ki jo z veseljem ponujamo svojim strankam.

Poizvedba o izdelku