Katalog

Paul Vahle GmbH & Co. KG

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Nazaj na seznam

Bobnji za pogonske motorje – Paul Vahle GmbH & Co. KG

Poizvedba o izdelku  

Premični in mobilni porabniki se pogosto oskrbujejo z energijo, podatki in drugimi mediji prek prožnih kabelskih in cevnih sistemov. To pa zato, ker lahko zlahka sledijo gibanju žerjavnih vozičkov, prijemalnih rok ali transportnih sistemov. Vendar je treba za varno delovanje kable in cevi sprostiti na ustrezni dolžini ali jih samodejno naviti.

Na zelo dolgih razdaljah se lahko hitro nabere več sto kilogramov težka masa. Za obvladovanje tega so nekateri kabelski bobni opremljeni z motornim pogonom. Ta podpira navijanje in odvijanje ter z zavorno napravo preprečuje neželeno kotaljenje.

VAHLE ponuja motorizirane kabelske kolute vseh velikosti za oskrbo z energijo žerjavnih sistemov v pristaniščih, jeklarnah in podjetjih v okoljski industriji ter za mobilna vozila in nakladalne stroje.
Sistemi imajo različne pogonske komponente. Njihov drsni obroč zagotavlja zanesljiv prenos energije, krmilnih, podatkovnih in video signalov. Možna je celo integracija optičnih kablov.

Poleg kablov lahko v protikorozijsko zaščitena telesa kolutov namestite tudi vrtljive dovode za cevi za prenos plinastih in tekočih snovi. Odvisno od uporabe sta lahko navijanje in odvijanje cilindrična ali spiralna.

Motorizirani kabelski bobni VAHLE so posebej primerni tudi za naknadno opremljanje portalnih žerjavov pri pretovarjanju zabojnikov.

Poizvedba o izdelku