Katalog

Paul Vahle GmbH & Co. KG

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Nazaj na seznam

Enoosni nadzor (VCS1)Paul Vahle GmbH & Co. KG

Poizvedba o izdelku  

Danes skoraj nobena proizvodna linija v avtomobilski industriji ne more brez avtomatiziranih transportnih sistemov. Električni enotirni transporterji veljajo za preizkušene in uveljavljene transportne sisteme za pretok materiala v proizvodnji, proizvodnji in montaži, zato so predestinirani za uporabo v intralogistiki in avtomobilskem sektorju.

Da lahko transportni sistemi opravljajo svoje naloge s pozicijsko natančnostjo, je potreben zanesljiv sistem krmiljenja pogona. Enoosni krmilnik VAHLE VCS1 pokriva vse zahteve za uporabo v povezovalni transportni tehnologiji. Za prenos podatkov med stacionarno in mobilno stranjo so na voljo različne vrste komunikacije, kot so polvalovna komunikacija, tirno vodilo in sistem VAHLE z režnim valovodom SMGM za poljska vodila na osnovi etherneta, kot je PROFINET.

Krmilnik pogona je na voljo do razreda moči 1,5 kW in različnih vmesnikov, zato se lahko uporablja v skoraj vseh aplikacijah. Poleg tega so na voljo številne funkcije za pozicioniranje in nadzor razdalje.

Z uporabo razpoložljivih knjižnic funkcij za komunikacijo po tirnem vodilu je mogoče krmilnike enostavno integrirati v sistemski PLC za preprosto komunikacijo procesnih in diagnostičnih podatkov. Parametri pogona se nastavijo s konfiguracijsko programsko opremo VAHLE, ki je bila razvita v podjetju in je enostavna za uporabo. Vsi parametri pogona in ustrezna številka vozila so shranjeni na podatkovnem priključku, ki je zlahka dostopen od zunaj. V primeru servisiranja to omogoča hitro zamenjavo naprave brez siceršnje potrebne parametrizacije enosmerne krmilne enote.
Informacije o stanju in delovanju so enostavno prikazane na vgrajenem dvovrstičnem zaslonu OLED. Krmilna enota ima posebej razvit infrardeči daljinski upravljalnik za nastavitev delovanja in preproste diagnostične naloge.

Na voljo so tudi dodatne komponente, kot so krmilniki krivuljnih blokov za vzdrževanje varnostne razdalje pri vožnji skozi krivino ali krmilniki ločilnih blokov za ločevanje voznih območij ali preprečevanje prenosa napetosti. za preprečevanje prenosa napetosti na mestih odklopa pri transporterjih z vodniki.

V kombinaciji z moduli za oskrbo z energijo (vPOWER), pozicioniranje (vPOS) in prenos podatkov (vCOM) je krmilni sistem VCS1 na voljo tudi kot sistemska rešitev.

Poizvedba o izdelku