Katalog

Paul Vahle GmbH & Co. KG

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Nazaj na seznam

Sistemi za prenos podatkov (SMGM | SMGX)Paul Vahle GmbH & Co. KG

Poizvedba o izdelku  

Digitalizacija vse bolj oblikuje delovne procese in infrastrukturo v proizvodnih halah in na velikih pretovornih točkah. Internet stvari (IoT), ki strojem omogoča avtonomno komunikacijo in upravljanje na daljavo, odpira nove možnosti. V sodobni proizvodnji se ustvarjajo vedno večje količine podatkov za nadzor in diagnostiko. Medtem ko se ti podatki za preproste transportne naloge mobilnih aplikacij pogosto pošiljajo po žičnih vodih z nizkimi hitrostmi prenosa, ta način komunikacije zaradi zahtevanih hitrosti prenosa podatkov ni več mogoč za kompleksnejše aplikacije.

Da bi to uresničili, je treba te velike količine podatkov prenašati hitro in predvsem brez motenj - tudi v okoljih, obremenjenih s prostimi radijskimi frekvencami, kar zahteva kompleksno načrtovanje omejenih prostih radijskih frekvenc, da se zagotovi njihovo sobivanje.
Podatkovni komunikacijski sistem SMGM (Slotted Microwave Guide Mini), razvit posebej za te aplikacije in okolja, omogoča integracijo prenosa podatkov popolnoma brez motenj, ki je tudi posebej zasnovan za izpolnjevanje vse večjih zahtev industrije 4.0. Komunikacija poteka v zaščitenem aluminijastem profilu, tako imenovanem režnatem valovodu, zato ni treba upoštevati nobenih motenj ali kakršnih koli vplivov na druge komunikacijske sisteme v okolju. Rešitev "plug & play" je mogoče brez obsežnega konfiguriranja in zaradi njene kompaktne zasnove preprosto vključiti v vse standardne profile in sisteme EMS.

Na voljo je kot sistemska rešitev v kombinaciji z moduli za oskrbo z energijo (vPOWER), pozicioniranje (vPOS) in nadzor pogonov (vDRIVE). Na voljo je tudi servisno orodje SMG, s katerim lahko uporabniki analizirajo sistem in ga po potrebi prilagodijo.

Poizvedba o izdelku  

Več izdelkov na področju Sistemi za prenos podatkov

Sistemi za prenos podatkov (POWERCOM)

Sistemi za prenos podatkov VAHLE Powercom® z uporabo vodnikov VAHLE ali drsnih obročev so bili razviti za povezovanje z avtomatiziranimi transportnimi sistemi, ki olajšujejo pretok materiala. P...