Katalog

Paul Vahle GmbH & Co. KG

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Nazaj na seznam

Sistemi za dolocanje pozicije (APOS Magnetic Touchless)Paul Vahle GmbH & Co. KG

Poizvedba o izdelku  

Avtomatizirani transportni sistemi se vse bolj uveljavljajo pri notranjem pretoku materiala. Avtomatski sistemi so stroškovno učinkoviti, omogočajo optimalen izkoristek prostora in visoke hitrosti. Potrebno je natančno pozicioniranje, da se jih brez vrzeli in z milimetrsko natančnostjo usmeri na mesto uporabe.

Za razliko od sestrskega izdelka APOS Magnetic Touchless zagotavlja brezkontaktni proces. Prav tako temelji na magnetnem kodnem traku, vendar je bralna glava vodena po kodnem traku s pomočjo vodilnega vozička popolnoma brezkontaktno in zato brez obrabe.

Sistem je mogoče kombinirati z vodilnimi trakovi VAHLE MKH ali KBH, lahko pa se uporablja tudi samostojno kot prazno ohišje.
Sistem tudi ne potrebuje referenc za absolutno pozicioniranje. To pomeni, da je trenutni položaj na voljo takoj po vklopu ali po izgubi napetosti. Magnetni postopek je odporen na vlago, prah ali spreminjajoče se svetlobne razmere in deluje popolnoma zanesljivo v vsakem položaju.

Kot vodilni dobavitelj sistemov za magnetno pozicioniranje ima VAHLE dolgoletne izkušnje na trgu.

Tako kot sestrski izdelek je tudi APOS Magnetic Touchless združljiv z drugimi komponentami za oskrbo z energijo (vPOWER), prenos podatkov (vCOM) in nadzor (vDRIVE) ter je na voljo kot sistemska rešitev.

Poizvedba o izdelku