Katalog

Paul Vahle GmbH & Co. KG

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Nazaj na seznam

Avtomatizacija proizvodnje (APOS Optic)Paul Vahle GmbH & Co. KG

Poizvedba o izdelku  

Proizvodne linije v sodobni industriji postajajo vse bolj inteligentne, stopnja omrežnega povezovanja sistemov se hitro povečuje, s tem pa tudi zahteve glede zanesljivosti procesov. Avtomatsko krmiljeni transportni sistemi na montažnih linijah morajo biti zato v vseh pogojih pozicionirani z milimetrsko natančnostjo.

VAHLE je razvil optični pozicionirni sistem, ki to zahtevo izpolnjuje v vsakem trenutku. Dve kameri, vgrajeni v bralno glavo, optično skenirata kodo DataMatrix vzdolž linije in določita absolutni položaj brez referenčnega premika. Hkratno zaznavanje do šestih kodnih polj pomeni, da je mogoče zanesljivo pokriti vrzeli velikosti 40 milimetrov. Vgrajena osvetlitev LED zagotavlja zanesljivo zaznavanje tudi v zahtevnih okoljih.

Kodni trak je mogoče vgraditi v nosilni profil transportnega sistema z aluminijasto tirnico ali ga prilepiti neposredno na neprekinjeno jekleno konstrukcijo.
Sistem APOS Optic je optimiziran za kombinacijo s pogonskim krmilnim sistemom VAHLE vDRIVE in je združljiv tudi z različnimi sistemi vodilnih tirnic VAHLE (vPOWER).po potrebi je mogoče sistem APOS Optic dopolniti z dodatnimi komponentami za prenos podatkov (vCOM) in ga oblikovati kot sistemsko rešitev.

Poleg tega je na voljo obsežen diagnostični komplet za optimalno nastavitev bralnih glav, ki zagotavlja tudi celovito diagnostiko sistema v primeru okvare.

Poizvedba o izdelku