Katalog

Ruhrgetriebe KG

Ruhrgetriebe KG

  • DIN ISO 9001 2015

Ruhrgetriebe KG

  • DIN ISO 9001 2015

Nazaj na seznam

Zobniški motorji s krmilnikom pogona in generatorjem impulzov (Smart Line E250)Ruhrgetriebe KG

Poizvedba o izdelku  

Prednosti
Pogonski sistemi serije Smart se uporabljajo povsod, kjer so potrebne spremenljive hitrosti, različni navori ali položajna natančnost. Naše celotne sisteme, ki jih sestavljajo elektromotor (asinhronski ali sinhronski motor), menjalnik (črvni ali planetni zobnik) in inteligentni krmilnik pogona, je mogoče poljubno prilagoditi zahtevam stranke in njihovi uporabi. Ne glede na to, ali gre za preprosto krmiljenje hitrosti s potenciometrom ali za nemoteno integracijo v proizvodne sisteme z različnimi omrežnimi vodili - serija Smart vam ponuja pravo rešitev za vsako situacijo. Toda tudi brez zunanjih krmilnikov lahko številne procesne korake in parametre izvede že integrirani mehki PLC s pogonskim sistemom. Odvisno od natančnosti položaja in uporabe je mogoče uporabiti krmilno tehnologijo pogonskega krmilnika, ki omogoča območje vrtenja položaja 1 : 200, ali pa na motor priključiti pulzni kodirnik.
Z več kot 10 različnimi tipi zobnikov in več kot 70 različnimi različicami je mogoče v območju navora med 5 in 165 Nm poiskati inovativne rešitve.


Možnosti
Za tiste, ki imajo raje ročno upravljanje, je kot dodatna oprema na voljo široka paleta membranskih tipkovnic, ročnih krmilnih enot ali plošče na dotik. Parametrizacijo ali zagon lahko po želji izvedete prek računalniške programske opreme ali vmesnika Bluetooth.


Svetovalec za izdelke: Ihr Produktberater

Poizvedba o izdelku