Katalog

Eppendorf SE

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Nazaj na seznam

Laboratorijske plošče (PCR twin.tec plate BioBased)Eppendorf SE

Poizvedba o izdelku  

Naše Eppendorf twin.tec® PCR plošče so narejene za ponovljive visokokakovostne rezultate v robotskih sistemih. Združujejo izjemno tankostenske polipropilenske vdolbinice za optimalen prenos toplote v vzorec z robustnimi polikarbonatnimi okvirji za visoko togost in geometrijsko stabilnost.

Naše nove plošče na biološki osnovi odpirajo nova vrata, da bo laboratorijsko delo veliko bolj trajnostno, ne da bi bilo treba ob prehodu z naših običajnih plošč na novo potrjevati obstoječe protokole.

Narejene so s polimernimi smolami iz obnovljivih surovin na biološki osnovi. Proizvodni proces poteka po metodi masne bilance, pri kateri se fosilna olja nadomestijo z obnovljivimi viri druge generacije (npr. odpadki in ostanki iz gozdarstva, rafiniranja rastlinskih olj ali rabljenega kuhinjskega olja). Nastali polimeri na biološki osnovi so kemijsko enaki polimerom, izdelanim iz fosilnih olj. Tako vam lahko ponudimo enake izjemne tehnične lastnosti kot naše običajne plošče.

Naši proizvodni obrati imajo certifikat "ISCC PLUS" organizacije ISCC (International Sustainability & Carbon Certification).

Visoko natančnost izdelkov zagotavljata edinstvena zasnova in poseben proizvodni postopek. Vsaka posamezna plošča je zelo natančen sestavni del vašega delovnega postopka, ki zagotavlja optimalno ponovljivost.

Zaradi lasersko vgraviranih številk serij in datumov veljavnosti so plošče twin.tec Trace PCR BioBased idealne za kompleksne analize, avtomatizirane visoko zmogljive aplikacije in regulirane delovne postopke. Podpirajo sledljivost in dokumentacijo za revizije.

Poleg funkcij visoke prepustnosti in skladnosti imajo te mikroplošče tudi lasersko gravirano optično vodilno mrežo in matrico OptiTrack® za hitro poravnavanje vdolbinic med ročnim pipetiranjem.

Vse Eppendorfove plošče so na voljo s prilagojenimi črtnimi kodami - našega čarovnika za črtne kode lahko najdete tukaj.

Vse Eppendorfove twin.tec plošče so "PCR clean", tj. neodvisni in akreditirani laboratorij je testiral serijo in potrdil, da ne vsebujejo različnih običajnih onesnaževalcev PCR, vključno z DNK, RNK, DNazo, RNazo in inhibitorji PCR. S temi mikroploščicami ste lahko popolnoma prepričani o svojih rezultatih.

Poizvedba o izdelku