Katalog

Eppendorf SE

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Nazaj na seznam

PCR (Mastercycler® X40)Eppendorf SE

Poizvedba o izdelku  

Eppendorfov Mastercycler X40 vodi vašo standardno PCR v novo dobo. Njegova futuristična oblika je združena z znano kakovostjo. Delovanje zanesljivega aluminijastega bloka je razvito za odlično temperaturno homogenost. Gradient z 12 kolonami omogoča hitro optimizacijo PCR. Programe iz starejših modelov Mastercycler je mogoče preprosto uvoziti. S funkcijo migracije programov lahko prenesete protokole iz drugih modelov ciklerjev, tako da lahko takoj začnete z delom. Vse programiranje poteka hitro, intuitivno in udobno prek zaslona na dotik s stekleno površino, odpornega na kemikalije, in uveljavljenega uporabniškega vmesnika, ki se uporablja tudi za Mastercycler X50. Ročaj lahko upravljate z eno roko, pokrov SafeLid pa se samodejno prilagodi tako, da na vzorce izvaja popoln pritisk za zaščito pred izhlapevanjem. Ne glede na to, ali uporabljate 0,1 ml, 0,2 ml epruvete in trakove za epruvete ali plošče PCR. Uporabite lahko vse vrste plošč PCR - plošče s peresom, polpredesom in brez njega.

Za spremljanje in revizijske sledi lahko Mastercycler X40 povežete neposredno z Visonize LabSuite in s povezavo več vgrajenih naprav Eppendorf Visionize spremenite svoj laboratorij v digitalni laboratorij.

Vse to v termičnem ciklerju, ki je le malo večji od lista papirja in tehta le 7,25 kg.

Trajnost je nujna, zato je Mastercycler X40 dobavljen v stabilni, zaščitni kartonski škatli. Priložen kratek priročnik zadostuje za takojšen začetek PCR, celoten priročnik pa je na voljo v digitalni različici, ki je dostopna prek kode QR na napravi.

Izboljšanje ergonomije v laboratoriju

Ergonomija daleč presega zgolj "ergonomsko oblikovan stol". Pri Eppendorfu smo začeli optimizirati naše laboratorijske naprave za ergonomijo v zgodnjih 70. letih prejšnjega stoletja.

Leta 2003 smo uvedli koncept PhysioCare Concept®, ki se osredotoča na ergonomske naprave za rokovanje s tekočinami, kot so naše pipete.

Danes se je koncept Eppendorf PhysioCare Concept razširil na številne laboratorijske izdelke, vključno s PCR ciklusi. Naš cilj je ponuditi celovito rešitev za uskladitev delovnega procesa v vašem laboratoriju z vašim zdravjem in dobrim počutjem.

Za serijo Eppendorf Mastercyler to pomeni:
' Ergonomsko oblikovano zapiranje pokrova
' Nizka raven hrupa za udobne delovne pogoje na delovni mizi
' Majhna površina, ki omogoča postavitev v neposrednem dosegu roke na vaši mizi
' Standardiziran "koncept uporabniškega vmesnika" za intuitivno rokovanje z napravami
' Vodena programska oprema za enostavno rokovanje

Enostavno, intuitivno dokumentiranje in sledenje

Elektronski laboratorijski zvezek eLabJournal® ponuja intuitivno in prilagodljivo rešitev za dokumentiranje raziskav in sledenje raziskovalnim podatkom, vključno z optimalnimi temperaturami ciklerja PCR in rezultati. Izboljšajte učinkovitost pri dokumentiranju, urejanju, iskanju in arhiviranju zbranih podatkov. Z brezplačnimi dodatki za eLabJournal lahko razširite funkcionalnost eLabJournal v popolnoma integriran sistem za upravljanje laboratorijskih informacij.

Učinkovito upravljanje laboratorija in naprav s paketom VisioNize® Lab Suite

Ali vas zanima spremljanje laboratorijskih naprav in prejemanje obvestil, npr. za alarme naprav? Digitalni, povezani laboratorij ponuja še več.

Pridobite dostop do modularnega nabora digitalnih storitev in izberite, kar je primerno za vaš laboratorij. VisioNize Lab Suite ponuja vse, kar kot vodja laboratorija ali znanstvenik potrebujete za začetek digitalnega upravljanja svojega laboratorija za večjo varnost vzorcev, potrebe po skladnosti in upravljanje vzdrževanja.

Poizvedba o izdelku