Katalog

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

Nazaj na seznam

Modul za digitalno zaznavanje (HTM502 )E+E Elektronik Ges.m.b.H.

Poizvedba o izdelku  

Senzorski modul HTM502 avstrijskega proizvajalca senzorjev E+E Elektronik ponuja stroškovno učinkovito rešitev za merjenje vlage in temperature.

Odlikujejo ga enostavna izvedba, visoka natančnost in zanesljivost. Integracija in zamenljivost prek vmesnika I2C omogočata hitro izvedbo projekta. Vgrajena zaščita senzorja in mehansko robustno ohišje podpirata široko paleto aplikacij. Modul je še posebej primeren za cenovno občutljive aplikacije v sektorju HVAC, pa tudi za industrijske aplikacije.
Odlična natančnost meritev, robustna zasnova

Senzorski modul HTM502 meri vlažnost in temperaturo z natančnostjo ±2,0 % RH in ±0,3 °C (0,54 °F) ter se lahko uporablja v aplikacijah med 5 °C in 60 °C (41...140 °F). Robustno ohišje daje modulu veliko mehansko stabilnost in zagotavlja enostavno rokovanje, saj preprečuje naključni stik s senzorskim elementom. Vgrajeni premaz senzorja E+E ščiti senzorski element pred umazanijo in korozijo ter izboljšuje merilno zmogljivost in dolgoročno stabilnost v težkih in zahtevnih okoljih.

Hitra integracija prek I2C

Vmesnik I2C omogoča enostavno integracijo modula za vlago in temperaturo, kar pomeni hitro izvajanje projektov. HTM502 ponuja dva načina delovanja meritev (način enkratnega ali periodičnega merjenja) in podpira komunikacijske hitrosti do 1000 kHz. Zaradi nizke napajalne napetosti od 2,35 do 3,60 V in majhnih tokovnih zahtev je modul primeren tudi za aplikacije z majhno porabo energije.

Enostavna namestitev in zamenjava

Zasnova modula HTM502 omogoča enostavno namestitev brez dodatnih režijskih del za izvedbo ali spajkanja. Zahvaljujoč 4-pinskemu priključnemu vtiču lahko senzorski modul hitro zamenjate na terenu.

Poizvedba o izdelku