Katalog

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Nazaj na seznam

Instrumenti za zobozdravstvo – Heimerle + Meule GmbH

Poizvedba o izdelku  

Komplet keramičnih instrumentov
Ta komplet keramičnih instrumentov z vsemi orodji je na voljo v dveh različicah: S čopičem Kolinsky ali z ekskluzivnim čopičem N.era. Tako kot pri vseh instrumentih Smile Line so vsa orodja sestavljena iz posameznih delov, ki jih je mogoče kupiti ločeno.

Komplet instrumentov za voskanje
Komplet instrumentov za voskanje, opremljen z ekskluzivnimi instrumenti, izdelanimi v Evropi. Seveda je ta orodja mogoče tudi razstaviti, ustrezni posamezni deli pa so na voljo ločeno - smiselna naložba!

Sestavljeni komplet instrumentov
Tako kot vsi kompleti instrumentov je tudi sestavljeni komplet popolnoma modularen. Poleg kompletnih instrumentov boste v njem našli tudi posamezno držalo za izdelavo vašega osebnega najljubšega instrumenta!

Micro-Vibes 2
Večnamenski instrument v velikosti pisala za mešanje keramičnih materialov, zgoščevanje prostih prostorov itd. Ekscenter v mikromotorčku zagotavlja mikrovibracije za natančnost in popolnost pri občutljivem delu s keramiko.
Na voljo v kompletu, z nastavkom za lopatico, nastavkom za dvojno konico in baterijo. 3 dodatne nastavke za lopatico lahko naročite kot dodatno opremo v kompletu ali posamično.

Izvijači za implantate
Komplet izvijačev za implantate je opremljen z 8 različnimi izvijači standardne dolžine. Aluminijasta kocka je anodizirana (naravna), po želji je na voljo tudi v črni anodizirani barvi. Za personalizacijo lahko izvijače naročite z ročajem ali brez njega ali z lesenim ročajem; kocko je mogoče opremiti tudi po vaših potrebah.

SIDEKICK
Komplet izvijačev za vsadke SIDEKICK vsebuje 9 modelov (vsak v treh dolžinah), ki so združljivi z vodilnimi sistemi vsadkov na trgu.
Na voljo je v različici "Basic" z eno glavo izvijača standardne dolžine za vsak sistem (9 kosov) ali kot "Master" s tremi različnimi dolžinami za vsak sistem (27 kosov).

Poizvedba o izdelku