Katalog

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Nazaj na seznam

Electroplating systems – Heimerle + Meule GmbH

Poizvedba o izdelku  

Tehnologija elektroformiranja
Najpreprostejši način izdelave samonosnih kovinskih ogrodij z elektrokemičnim postopkom, brez litja, sintranja in brez dragih naložb v opremo - tako razumemo izraz "elektroformiranje". Tako rekoč "povsem mimogrede" Grammov sistem za elektroformiranje (GES) dosega zelo estetske, natančne in ponovljive rezultate, ki jih potrjujejo priznani strokovnjaki s področja materialov in klinike.

Podjetje Gramm GmbH je že leta 1989 z napravo GAMMAT 12, prvo popolnoma avtomatsko enoto za elektroformiranje, doseglo velik preboj na zobozdravstvenem trgu. V naslednjih desetletjih se je na področju zobotehnike in tudi razvoja zobotehnične opreme zgodilo veliko. Največja ekonomska učinkovitost ob najnižji možni investiciji ter natančnost in biokompatibilnost so postajali vse bolj privlačni za zobnega tehnika, zobozdravnika in nenazadnje tudi za pacienta.

Z veseljem smo sprejeli ta izziv in tako se je tehnologija elektroformiranja uveljavila kot vodilna na svetovnem trgu. Danes lahko rečemo, da bomo v prihodnosti te skupine izdelkov okrog sistema za elektroformiranje proizvajali v lastnem podjetju in tako nadaljevali bleščeč zmagoslavni pohod na področju zobotehnike. Najboljše pri tem je, da se srce sistema še vedno imenuje GAMMAT®optimo 2!

Trenutna enota za GES GAMMAT®optimo 2 je s strani naših prodajnih zastopnikov dobro uveljavljena po vsej Nemčiji. Izjemno preprosto upravljanje zagotavlja odlične rezultate pri izdelavi kombiniranih protez na cirkoniju, zobnih zlitinah iz plemenitih in neplemenitih kovin z majhno uporabo zlate kopeli. Funkcija recikliranja, vgrajena v enoto, obdela tudi najmanjše ostanke zlata - ekonomično, izračunljivo, prepričljivo!

Poizvedba o izdelku