Katalog

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Nazaj na seznam

Visoko zmogljiva plastika za protetiko – Heimerle + Meule GmbH

Poizvedba o izdelku  

Sodobne visoko zmogljive smole za tehnologijo CAD/CAM

Od uvedbe tehnologije CAD/CAM se je raznovrstnost izdelkov v zobozdravstveni tehnologiji skoraj razširila. Tudi v primeru akrilnih smol za široko paleto aplikacij je obseg ponudbe polizdelkov in polizdelkov ogromen. vendar pa obstajajo velike razlike v kakovosti, ki navzven niso vidne in so predvsem posledica proizvodnega procesa.

Ob upoštevanju naših visokih standardov kakovosti smo se odločili, da bomo na tem področju uporabljali visokokakovostno termoplastiko podjetja DentalPlus GmbH. S podjetjem DentalPlus smo že vrsto let povezani prek postopka brizganja, zato že dolgo poznamo materiale v obliki kartuš in njihovo biokompatibilnost. Podjetje DentalPlus je s patentiranim postopkom uspelo izpolniti te zahteve tudi v obliki polizdelkov. Stalne raziskave in nadaljnji razvoj dokazujejo izjemno homogenost, natančnost prileganja brez vrzeli, visoko lomno in upogibno trdnost ter dolgoletno barvno obstojnost. "Smole DentalPlus" pomenijo tudi: najvišjo združljivost s telesom in fiziološko neškodljivost, dobro preizkušene tudi pri občutljivih pacientih, odlično estetiko in dolgoročno trajnost - in seveda "Made in Germany"!

Področje uporabe visoko zmogljivih akrilnih materialov v zobotehniki ni več omejeno na začasne restavracije. Polne in delne proteze, krone in mostički, šablone, tehnika litja modelov in zapenjanja, popolnoma anatomske dolgoročne začasne proteze - glede na indikacijo izbirajte med Eldy Plus®, Polyan Plus®, Dentalos Plus® ali PMMA Economic Line.

Poizvedba o izdelku