Katalog

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Nazaj na seznam

Cirkon oksidna keramika – Heimerle + Meule GmbH

Poizvedba o izdelku  

Razvoj cirkonija na področju materialov CAD/CAM se je v zadnjih letih hitro povečal. Eden od glavnih napredkov je dostop do novih, industrijsko predizdelanih materialov, ki z avtomatizacijo omogočajo večjo kakovost in visoko ponovljivost. Cirkonijev dioksid se je izkazal na področju materialov CAD/CAM. Danes pomenijo trdnost in zelo visoko estetiko.

Ko smo iskali partnerja, ki bi nam lahko ponudil možnost razširitve ponudbe na to zelo zanimivo področje, smo pri podjetju pritidenta® GmbH našli, kar smo iskali. Ne le visokokakovostni izdelki, ki so nas takoj prepričali, ampak tudi politika podjetja, ki je popolnoma skladna s podjetjem Heimerle + Meule.

pritidenta® GmbH razvija izdelke za zobne tehnike in zobozdravnike, ki združujejo visoko estetiko z učinkovito proizvodnjo in avtomatizacijo na področju CAD/CAM. Naš cilj je strankam ponuditi visokokakovostne rešitve ob ugodnem razmerju med ceno in zmogljivostjo. Materiali CAD/CAM iz dentalnega cirkonija so izdelani izključno v Nemčiji: "Made in Germany"!

Opis materiala
Vsi materiali priti®multidiscs ZrO2 so izdelani iz materialov visoke čistosti. Certificiran postopek enoosnega stiskanja z naknadno izostatično rekompresijo zagotavlja najvišjo stopnjo varnosti. Visoko stisnjene cirkonijeve sonde zagotavljajo definiran skrček pri sintranju ter popolne rezultate rezkanja in s tem osnovo za estetsko kakovosten in stroškovno učinkovit rezultat.

Poizvedba o izdelku