Katalog

Franke GmbH

Franke GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Franke GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Nazaj na seznam

Lahki ležaj – Franke GmbH

Poizvedba o izdelku  

Usposobljenost na področju lahke gradnje

Zaradi patentirane tehnologije ležaji Franke z žičnim vodilom ponujajo največjo svobodo pri oblikovanju, ne da bi pri tem ogrozili nosilnost.

Ohišje je mogoče izdelati iz različnih lahkih materialov, njegovo geometrijo pa je mogoče optimalno prilagoditi posamezni aplikaciji.

S svojimi dolgoletnimi izkušnjami pri oblikovanju individualnih rešitev ležajev vam lahko zagotovimo optimalno podporo pri vprašanjih lahke konstrukcije - od razvoja do montaže so vam naši strokovnjaki vedno na voljo za kompetentno pomoč.

Prednosti lahkih ležajev Franke

Lahki ležaji Franke z uporabo izjemno lahkih materialov in najsodobnejših proizvodnih tehnik omogočajo znatne prihranke teže, energije in prostora. Frankejevo načelo vstavljenih žičnih tekalnih stez zagotavlja, da se kljub temu ohranjata togost in največja natančnost - skozi celotno življenjsko dobo. Zagotavlja tudi optimalno prilagoditev vaši uporabi.

Dodatne informacije

Poizvedba o izdelku  

Več izdelkov na področju Iglicasti kotalni ležaji

Iglicasti kotalni ležaji

Ležaji Franke Wire Race so dobavljeni ločeno kot ležajni elementi (samo obročki, kotalni elementi, kletka) ali skupaj s pripadajočo konstrukcijo kot za uporabo pripravljeni ležajni...

Iglicasti kotalni ležaji

Lahki ležaji Franke najvišja zmogljivost pri minimalni teži

Z uporabo izjemno lahkih materialov in najnovejših proizvodnih tehnik lahki ležaji Franke omogočajo največji pr...

kotalni ležaji z neposrednim pogonom (LER)

Ležajni elementi Franke tipa LER so primerni za srednje hitrosti vrtenja in natančnosti. Prepričajo z gladkim tekom, visoko dinamiko in kompaktnim prostorom za vgradnjo. Zaradi ravnih kontaktnih po...