Katalog

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

Nazaj na seznam

Posebne rešitve – NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

Poizvedba o izdelku  

Individualne rešitve podjetja BLOHM za izdelavo posebnih strojev

Pri izdelavi posebnih strojev se namesto serijskih strojev načrtujejo in izdelujejo individualni sistemi po zahtevah strank. Proizvodnja teh posebnih strojev postavlja tudi visoke zahteve za dobavitelje ali zahteva posamezne strojne dele in elemente. Podjetje BLOHM je sprejelo ta izziv in poleg visokokakovostnih standardnih delov izdeluje tudi zapletene posebne dele po zahtevah strank. Podjetje iz Büchna v Schleswig-Holsteinu obstaja že od leta 1934 in se je uveljavilo kot sistemski dobavitelj in proizvajalec standardnih delov za stranke iz strojne industrije, industrije izsekovanja in proizvodnje kalupov. Vsi izdelki, ne glede na to, ali gre za posebne rešitve ali standardne dele, kot so vrtalna pušaja, so stoodstotno izdelani v Nemčiji.
Posebna izdelava strojev: izpolnjujemo zahteve strank

Za izdelavo kompleksnih posebnih delov po vaših osebnih specifikacijah in zahtevah imajo naši izkušeni zaposleni na voljo sodobne in zmogljive stroje, s katerimi lahko izdelamo strojne dele iz vseh obdelovalnih materialov. Sodobne delovne postaje CAD so trdna podlaga za izvedbo, ki v kombinaciji z našim večdesetletnim strokovnim znanjem pripomore k doseganju optimalnih rezultatov.
Strokovno svetovanje od izračuna do proizvodnje

Iščete posebno rešitev, ki bo optimalno prilagojena vašemu stroju ali procesu? Potem je BLOHM pravi partner za vas! Z dolgoletnimi izkušnjami in dobrim strokovnim znanjem smo pravi sogovornik, ko gre za posebne strojne elemente za izdelavo posebnih strojev. Povejte nam svoje zamisli in zahteve, mi pa jih bomo z veseljem uresničili za vas. Osebno in strokovno svetovanje v vseh fazah - od izračuna do proizvodnje in namestitve - je za nas samoumevno.


Poizvedba o izdelku