Katalog

Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH

Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

Nazaj na seznam

Tiskana vezja (IMPAeGlass )Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH

Poizvedba o izdelku  

Tiskanje elektronike na steklo je naš hobi. Že več kot 15 let s sitotiskom neposredno na steklene podlage tiskamo prevodne sledi in celotna vezja. Našim strankam se s tem odpirajo inovativne možnosti za sodobno in visokokakovostno oblikovanje HMI. Na ta način lahko na številnih področjih uporabe običajne plošče s tiskanim vezjem nadomestimo s steklom.

Na steklo nanašamo različne barvne plasti z anorganskim in predvsem okolju prijaznim keramičnim sitotiskom. Za elektroniko jih nato dopolnjuje funkcionalno tiskanje struktur vodnikov in elektronskih vezij. Elektronska postavitev s sprednje strani ni vidna. V nadaljnjem procesu strjevanja posamezne funkcionalne plasti sklenine tvorijo materialno vez.

Ustrezne umetnine izdelamo v podjetju s sistemi za osvetljevanje visoke ločljivosti. V serijski proizvodnji je mogoče izdelati strukture širine do 80 µm (fini korak).

Elektronsko funkcionalizirano steklo s tiskanim vezjem je nato običajno sestavljeno s SMD. običajne mikrokrmilnike tipa QFN (ali MLF), SOP ali SSOP je mogoče obdelati brez težav.

Poizvedba o izdelku