Katalog

ITT Enidine GmbH

Nazaj na seznam

Viskozni regulator hitrosti – ITT Enidine GmbH

Poizvedba o izdelku  

Enostavna, lahka in robustna zasnova viskoznega regulatorja hitrosti (VSG) zagotavlja zanesljivo delovanje v številnih industrijskih aplikacijah. Sistem VSG uporablja tehnologijo viskoznega striženja na osnovi silikona za nadzor vrtenja gredi in obremenitev tečajev. Rotor v fiksnem ohišju je obdan s silikonskim oljem. Notranji rotor pri vrtenju gredi razreže silikonsko olje, kar povzroči upor in tekoče gibanje. Viskoznost medija za vsak VSG je izbrana ob upoštevanju različnih spremenljivk, kot so velikost komponente, teža, podpora vzmeti in želeni čas cikla.
Odlično za krmiljenje rolo vrat in požarnih vrat

Za nove vgradnje in naknadne vgradnje je mogoče en VSG preprosto vgraditi v gred rolo vrat z utorom. V tem primeru je treba upoštevati navodila proizvajalca vrat. Za razliko od naprav z mehanizmi za zaklepanje, pri napravah VSG med namestitvijo ali delovanjem ni treba prilagajati, z njimi pa je mogoče nadzorovati hitrost odpiranja in zapiranja večine velikih vrat. Pri prevelikih vratih ali vratih lahko uporabite več omejevalnikov.

Patentirani sistemi VSG, ki jih uporablja večina večjih proizvajalcev vrat, izpolnjujejo industrijske standarde, ki so jih določili Underwriters Laboratories, Warnock Hersey in Factory Mutual. Poleg skladnosti s številnimi industrijskimi standardi je bilo uspešno opravljeno tudi 3-urno testiranje požarne zaščite za vrata.

Poizvedba o izdelku  

Več izdelkov na področju Oljne zavore

Hidravlični odklopniki vlečne kljuke

Hidravlične zavore za prehitevanje ITT Enidine Inc. zagotavljajo lastnosti, funkcije in prednosti za podaljšanje življenjske dobe sistemov visečih in talnih transporterjev z zmanjšanjem podporne si...

Oljne zavore (DA)


oljne zavore za različne razmere

Enidine oljne zavore serije DA so kot nalašč za visokoenergijske in težke aplikacije, ki zahtevajo nadzor gibanja za napetost, stiska...