Katalog

Eppendorf SE

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Nazaj na seznam

Cevi (BioBased)Eppendorf SE

Poizvedba o izdelku  

Nova generacija epruvet "Eppendorf Tubes® BioBased" je izdelana iz 90 % "biocirkulacijskih", obnovljivih surovin (recikliranih, npr. iz odpadnih živilskih olj in ostankov) in 10 % fosilnih surovin. Tako so te epruvete velikosti 5,0 ml, 15 ml, 25 ml in 50 ml z vijačnim pokrovčkom izdelane iz certificiranega polipropilena na osnovi obnovljivih, recikliranih surovin in se imenujejo "BioBased".

To pomeni, da se Eppendorf ne osredotoča več le na razvoj novih izdelkov, temveč tudi na nove proizvodne materiale. V skladu s konceptom "Reduce, Reuse, Recycle" je glavni cilj proizvodnja polimernih izdelkov na veliko bolj trajnosten način, ne da bi pri tem ogrozili zajamčeno kakovost in učinkovitost izdelkov, ki je potrebna pri vse bolj zahtevnih raziskavah.

Proizvodni center za potrošni material v Oldenburgu/Nemčija izpolnjuje zahteve certifikacijskega sistema ISCC PLUS (International Sustainability & Carbon Certification)Dodatno je trajnost cevi certificiral tudi "My Green Lab®" s certifikati "ACT" (Accountability, Consistency, Transparency).

Dodatne informacije

Poizvedba o izdelku  

Več izdelkov na področju Reakcijske posode

Stožčaste epruvete 25 ml (Amber / Protein LoBind® )

Zamenjajte običajne konične epruvete v svojem delovnem procesu in izkusite nove možnosti, ki jih ponujajo Eppendorfove konične epruvete 25 ml.

Prihranijo prostor za shranjevanje, zmanjša...

Reakcijske posode (Eppendorf Tubes® 3810X)

Enostavno odpiranje in zapiranje ependorfovih epruvet® 3810X omogoča praktično, ergonomsko in zanesljivo upravljanje z eno roko. Naj gre za pripravo vzorcev, centrifugiranje ali shranjevanje -...