Katalog

Eppendorf SE

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Nazaj na seznam

Inkubatorski stresalnik (Innova 44/44R)Eppendorf SE

Poizvedba o izdelku  

Innova 44 in 44R, ki ju je mogoče zlagati (ohlajena), sta zasnovana za gojenje različnih organizmov v erlenmajericah do 5 l. Litoželezni, uravnoteženi trojni ekscentrični pogon je posebej zasnovan za hitre aplikacije in velike obremenitve. Zasnova je prestala preizkus časa že več kot 70 let in še danes pomaga znanstvenikom pri njihovem delu. Rezervoar za vodo z odtokom zagotavlja vlaženje v komori, hkrati pa pogonsko enoto ščiti pred razlitjem. Preprost uporabniški vmesnik omogoča enostavno programiranje hitrosti, temperature, časa in svetlobne banke za fotosintezo, če je prisotna. Škatlo VisioNize je mogoče privezati, da se izboljša spremljanje in dodajo funkcije obveščanja. Redno vzdrževanje je mogoče opravljati na kraju samem, s čimer se zmanjšajo izpadi.


Učinkovitoupravljanje laboratorija in opreme s paketom VisioNize® Lab Suite

Želite spremljati laboratorijsko opremo in prejemati obvestila o alarmih opreme, na primer? Digitalni, omrežno povezan laboratorij ponuja še več.

Iz modularne ponudbe digitalnih storitev izberite pravo rešitev za svoj laboratorij. VisioNize Lab Suite ponuja vse, kar kot vodja laboratorija ali znanstvenik potrebujete, da začnete digitalno upravljati svoj laboratorij in tako izboljšate varnost vzorcev, zahteve glede skladnosti in upravljanje vzdrževanja.
Začrtajte svojo pot do odličnosti digitalnega laboratorija!

Poizvedba o izdelku  

Več izdelkov na področju Laboratorijski tresalniki

Laboratorijski tresalniki

Odkar je bil leta 1946 predstavljen prvi stresalnik, so stresalniki New Brunswick najbolj razširjeni izdelki v industriji. Proizvedeni z vrhunsko Eppendorfovo kakovostjo, so New Brunswickovi stresa...

Tresalniki z odprto platformo

Za stresanje vzorcev v okolici, na laboratorijski mizi ali v ogrevalni ali hladilni komori so idealna rešitev stresalniki z odprto platformo. Eppendorf ponuja šest odprtih stresalnikov New Brunswic...