Katalog

Eppendorf SE

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Nazaj na seznam

Večkanalne pipete (Eppendorf Research® plus)Eppendorf SE

Poizvedba o izdelku  

Vedno osredotočen na potrebe znanstvenikov
Za trajnostno spodbujanje zdravja naših strank je Eppendorf predstavil koncept PhysioCare Concept®. Ultra lahka mehanska pipeta Eppendorf Research plus ne izpolnjuje le najvišjih zahtev glede natančnosti in točnosti, temveč vam ponuja tudi večjo prilagodljivost in maksimalno ergonomijo. Z novim 16- in 24-kanalnim pipetnim sistemom za 384-delne plošče, ki združuje preizkušene koncepte z novimi inovacijami, je Eppendorf ponovno presegel samega sebe.

Izjemno lahka pipeta, ki navduši vašo roko
Mehanska pipeta Eppendorf Research plus združuje več kot 60 let inovacij na področju rokovanja s tekočinami in je ena najbolj razširjenih pipet na svetu. Zaradi tega je ena najvarnejših in najbolj ergonomičnih pipet, ki so danes na voljo. Mikrolitrska pipeta Research plus pomaga varovati zdravje naših strank pri njihovem vsakodnevnem laboratorijskem delu. Je pionir Eppendorfovega znanega koncepta PhysioCare Concept® in znatno zmanjšuje obremenitev rok in dlani med pipetiranjem. Pri Eppendorfu je družina pipet Research plus družina pipet, ki ima najmanjšo težo in zahteva najmanjše delovne sile. Še manjše delovne sile je mogoče doseči le z našimi elektronskimi pipetami Eppendorf. Uživajte v izjemni prilagodljivosti in izbirajte med enokanalnimi pipetami s fiksno ali spremenljivo prostornino ter večkanalnimi pipetami z 8, 12, 16 in 24 kanali.
Lastnosti izdelka
Dober občutek je vedeti, da delate prav - vedeti, da delate z eno od najnaprednejših pipet na svetu. Vzmetni konus konice, dodatna možnost kalibracije, izboljšan prikaz količine - in vse to v izjemno lahki pipeti, ki jo je mogoče popolnoma avtoklavirati: To je pipeta Eppendorf Research plus.

Poizvedba o izdelku  

Več izdelkov na področju Večkanalne pipete

Večkanalne pipete (Move It®)

Redno prenašate vzorce iz ene oblike posode v drugo, na primer iz reakcijskih posod na plošče, in iščete učinkovitejšo in varnejšo rešitev? Nova pipeta Move It® z nastavljivim razmikom med koni...