Katalog

GEDA GmbH

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

Nazaj na seznam

Solarlift – GEDA GmbH

Poizvedba o izdelku  

Sončna dvigala GEDA - od standardnega do fiksnega modela

Posamezni elementi solarnega dvigala GEDA so izdelani iz lahkega aluminija, hitro jih je mogoče razstaviti in prepeljati s pomočjo podvozja, kar prihrani prostor in zahteva malo truda. Osnovna enota solarnega dvigala GEDA je sestavljena iz standardnega vozička z zaščito pred pretrganjem vrvi, glavnega dela s hitro snemljivo jermenico in 2 m širokega nožnega dela. Pri tej opremi so na voljo tri različne izvedbe, in sicer enostopenjsko dvigalo GEDA Lift 200 Standard in GEDA Lift 250 Comfort ter dvostopenjsko dvigalo Fixlift 250. Krmiljenje in končna stikala električnih vitlov so pri modelih GEDA Lift 250 Comfort in Fixlift 250 vtični, pri modelu GEDA Lift 200 Standard pa trajno priključeni. Poleg tega se modeli razlikujejo po nosilnosti, ki je odvisna od zasnove delov lestve ter naklona in dolžine tračnice. Na voljo so enostavni deli lestve z nosilnostjo 150/200 kg ter ojačani elementi z nosilnostjo 200/250 kg. Od modela do modela se razlikuje tudi hitrost dvigovanja. Medtem ko enostopenjski standardni model GEDA Lift 200 prevaža material s hitrostjo do 25 m/min, doseže komfortna različica GEDA Lift 250 hitrost približno 30 m/min, model GEDA Fixlift pa je opremljen z dvostopenjskim tako imenovanim mehkim zagonom. Elemente lahko premika s hitrostjo 19 m/min oziroma 38 m/min.
Vsem modelom je skupno, da dosegajo transportno višino do 19 m, potrebujejo malo prostora in tudi električni priključek.

Poseben koncept:

GEDA Solarlift je bil posebej zasnovan za delo z občutljivim materialom in ponuja posebno solarno platformo za varen prevoz dragih modulov. Ta je opremljena s posebej razvitim plastičnim nosilcem in ponuja dodatno možnost pritrditve, ki jo je mogoče po potrebi prilagoditi. Druga različica za prevoz je platforma za kolektorje, ki jo je mogoče prilagoditi od 0,5 do 1,6 m, odvisno od širine kolektorjev, ki jih je treba premakniti.
Poleg tega podjetje GEDA ponuja dodatno opremo, s katero je mogoče dodatno poenostaviti montažna dela na strehi. Na primer, s pomočjo variabilno nastavljivega strešnega podpornega kozolca je mogoče delo izvajati tudi pod vodnikom.

GEDA Solarlift - ena naprava, veliko prednosti

Če povzamemo, ima GEDA Solarlift številne prednosti: Njegov nakup je cenovno ugoden, skladiščenje je varčno s prostorom, prevoz je enostaven, postavitev pa preprosta, zato ga lahko brez težav uporabljamo tudi na težko dostopnih lokacijah. Zato je dvigalo GEDA Solarlift poceni in zanesljiva naprava, s katero lahko občutljive fotonapetostne sisteme varno prepeljete na cilj.

Poizvedba o izdelku  

Več izdelkov na področju Skipi

Skipi

Uporaba poševnih dvigal je prepričljiva zaradi preproste namestitve, majhnih časovnih stroškov in varčnega načina delovanja. Nagnjena dvigala GEDA z ojačanim profilom lestve lahko na višini 19 m pr...

Dvigalo na pobočju

Priročno in hkrati zmogljivo

Tako kot pri številnih drugih izdelkih GEDA lahko zainteresirani izbirajo med standardno in udobno različico dvigala GEDA Hanglift. Obe sta zelo enostavni za...