Katalog

PROTAURUS® Produktion + Logistik GmbH

PROTAURUS® Produktion + Logistik GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2000

PROTAURUS® Produktion + Logistik GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2000

Nazaj na seznam

Pogonska tehnika – PROTAURUS® Produktion + Logistik GmbH

Poizvedba o izdelku  

Želite, da bi naporni in naporni prevozi postali preteklost? S pomočjo zmogljivega pogonskega modula E-Drive razbremenite svoje zaposlene!

Električni modul E-Drive

deluje kot uporabniku prijazna pogonska podpora in ga je mogoče namestiti na različne transportne naprave. Tako

E-Drive pogosto močno obremenjeni transportni opremi zagotavlja električni pogon in močno olajša notranji transport tovora.

Najpomembnejše informacije o izdelku na prvi pogled
  • električni pogon s 24-voltnim elektromotorjem
  • zmogljiva litij-ionska baterija
  • Hitrost vožnje: do 3,6 km/h
  • Čas delovanja: do 3,5 ure
  • Vključen polnilec
  • Vključena montaža
Napredni pogonski modul E-Drive omogoča električno in ergonomsko premikanje težkih tovorov z namiznimi in platformnimi vozički. Zmogljiva pogonska pomoč prispeva k hitremu in udobnemu prevozu različnih delovnih pripomočkov v podjetju in močno zmanjša napor, ki je potreben za premikanje tovora.

E-Drive je sestavljen iz zmogljivega 24-voltnega elektromotorja z vtično litij-ionsko baterijo, vključno s polnilnikom in uporabniku prijaznim nadzornim sistemom z enim gumbom.

Kompaktni pogonski modul je nameščen med dvema fiksnima kolescema ustrezne transportne naprave in je s komaj vidnimi kabli povezan s preostalimi komponentami E-Drive.

Učinkovit 24-voltni elektromotor električnega modula zaradi svoje visoke zmogljivosti zagotavlja enostavno in udobno premikanje bremen do 500 kg. Tako E-Drive omogoča tudi prevoz težkih bremen, pri čemer zagotavlja najvišje ergonomske delovne pogoje.

Električni pogonski modul se (de)aktivira z uporabniku prijaznim nadzornim sistemom, ki je pritrjen na krmilo transportnih vozičkov iz serije ERGOTRUCK.

Električni pogon lahko preprosto vklopite ali izklopite z enim samim gibom zapestja s stikalom z enim gumbom. Ko je električni pogonski modul vklopljen, je mogoče ustrezno transportno napravo brezstopenjsko krmiliti naprej in nazaj. E-Drive lahko glede na tovor omogoča hitrost vožnje do 3,6 km/h. Sodobni električni modul tako zagotavlja učinkovito delo v optimalnih pogojih.

Priključna litij-ionska baterija je izjemno vzdržljiva in pri popolnoma napolnjeni bateriji ter glede na obremenitev vozička doseže čas delovanja do 3,5 ure. Polnilec za zmogljivo baterijo je že vključen v nakupno ceno in ga dobite ob dobavi.

Prav tako vam ni treba skrbeti za namestitev električnega modula. E-Drive namestimo na prevozno napravo po vaši izbiri brez dodatnih stroškov. Tako lahko pomoč pri vožnji uporabite takoj in učinkovito.

Učinkovit pogonski modul E-Drive predstavlja inovacijo na področju notranjega prevoza.

Poizvedba o izdelku