Katalog

HEAB Absaugtechnik GmbH

HEAB Absaugtechnik GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • EMAS EG-Öko-Audit

HEAB Absaugtechnik GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • EMAS EG-Öko-Audit

Nazaj na seznam

Čistilec zraka (Mia Air)HEAB Absaugtechnik GmbH

Poizvedba o izdelku  

Tehnologija svežega zraka nove generacije Čistilnik zraka Mia Air je trenutno ena najzmogljivejših naprav na celotnem trgu in prepriča z vrhunsko tehnologijo filtriranja.
Filtrirna oprema je sestavljena iz predfiltra (ročno čiščenje), visokokakovostnega filtra z aktivnim ogljem za odstranjevanje vonjav in hlapnih organskih snovi ter filtra za čiste prostore HEPA razreda H14 z 99,995-odstotnim ločevanjem (med drugim odstranjuje najmanjše delce, kot so drobni prah, virusi in bakterije).(med drugim odstranjuje najmanjše delce
, kot so drobni prah, virusi in bakterije).

Poleg tega mikrobiološka prevleka in UV-C svetloba uničujeta viruse in bakterije vseh vrst iz zunanjega zraka.
Možna je večkratna menjava zraka na uro. (npr. 100 m² površine = zrak se v eni uri popolnoma očisti 3-4-krat*) Zahvaljujoč praktični zasnovi plošče Mia Air lahko ročno ali z mobilno aplikacijo preprosto nadzirate, kateri pogoji v prostoru vam ustrezajo.

Zahvaljujoč mobilni uporabi lahko filtrirni sistem zaradi skritih valjev prilagodljivo uporabljate v svojih prostorih, kot so sejne sobe, pisarne, učilnice, menze, delavnice, čakalnice itd.
. Optimizirajte kakovost zraka v svojih prostorih in hkrati zmanjšajte tveganje okužbe s patogenimi organizmi.
Imamo profesionalno rešitev za vas!
Z Mia Air zaščitite sebe in druge!

Poizvedba o izdelku  

Več izdelkov na področju Filtrirne naprave

Filter s kartušo (PPF)

Sistemi so natančno prilagojeni za filtriranje najfinejših delcev in prahu iz zraka, ki nastajajo pri številnih postopkih strojne obdelave.

Suhi filtrirni sistemi (ZSPF)

Sistem pulznega filtra HEAB s ciklonsko vrečko - ZSPF

Sistem ciklonskih vrečnih pulznih filtrov je idealen za ločevanje prahu na številnih področjih uporabe. Skoraj vse vrste prahu je mogoč...