Katalog

HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • AEO Zertifikat
  • DIN EN ISO 50001

HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • AEO Zertifikat
  • DIN EN ISO 50001

Nazaj na seznam

Mehi – HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

Poizvedba o izdelku  

Za aplikacije s posebnimi zahtevami ponujamo tudi mehove iz mehkega PVC,
gumijastih diskov ali prevlečenih tkanin.

Mehi iz mehkega PVC so odporni na olje, alkalije in kisline ter vodo in prah. Kot oblikovani deli za ekonomično proizvodnjo morajo biti izdelani v minimalni količini ali pa mora obstajati ustrezna oblika.

Mehi iz gumijastih diskov so najvišje kakovosti in vizualno najbolj privlačni zaščitni pokrovi za bate in vretena. So popolnoma neprepustni. Ker vsak gumijasti disk leži plosko na drugem, so dosežene odlične tlačne dimenzije.

Gumijaste tkaninske mehove je priporočljivo uporabljati, če so mehovi posebej izpostavljeni močni obrabi, pogojem visokega tlaka ali visokim temperaturam do 200 °C. Tipična področja uporabe so batne palice z visokimi temperaturami okolice ali kardanske gredi. Tkaninski mehovi so sestavljeni iz laminirane strukture s posebnim premazom.

Poizvedba o izdelku  

Več izdelkov na področju Mehi

Mehi (ELASTIC)

ELASTIČNI mehi se pogosto uporabljajo za zaščito strojev in naprav pred drobci in odlomki. Uporabljajo se tudi v številnih različicah za varnost pri delu. ELASTIC Bellows je serija izdelkov s številni...

Mehi

Posebnost te serije so lamele, ki so pritrjene na zgornji rob gub. Dodatno utrjujejo mehe in jih ščitijo pred vročimi ali ostrimi robovi. Zaradi te opreme je serija SAMURAI zelo primerna za aplikac...

Mehi

Sodobna obdelovalna orodja postajajo vse bolj kompaktna, zato je v stroju vse manj prostora za zaščitne pokrove.

Z mehi W izpolnjujemo dve pomembni zahtevi pri načrtovanju sodobnih obdel...