Katalog

LKW WALTER Internationale Transportorganisation

LKW WALTER Internationale Transportorganisation

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 14001

LKW WALTER Internationale Transportorganisation

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 14001

Nazaj na seznam

Transportne logistike (International)LKW WALTER Internationale Transportorganisation

Poizvedba o izdelku  

LKW WALTER organizira prevoze po cesti in kombinirane prevoze. Po vsej Evropi. Ponujamo vam tri modele, s katerimi bodo vaša vozila najbolje zaposlena.

Krožna vožnja
Pri modelu krožne vožnje vaša vozila stalno potujejo med dvema državama. Sami se lahko odločite, na kateri poti želite opravljati prevoze. Za ta model je značilna stalna zaposlitev vaših tovornjakov. Koristi vam možnost varnega zaslužka, ki ga lahko načrtujete dolgoročno, in več dobička zaradi optimiziranih praznih kilometrov.

Enosmerni
Imate svoje izvozne ali uvozne stranke na posameznih relacijah in iščete povratne tovore? Z LKW WALTER enostavno in prilagodljivo organizirajte manjkajoče tovore in povečajte izkoriščenost svojih vozil. Načrtujte svoje prevoze tudi tako, da uporabite našo ponudbo za tovor v borzi tovornega prometa TOVARNA DANES.

Prevozi s prikolico
Ali želite s svojimi vlečnimi vozili delati predvsem regionalno in biti ob koncu tedna doma? Kot partner v tovornem prometu prevažate naše prikolice z žerjavom med železniškimi ali trajektnimi terminali ter kraji nakladanja ali razkladanja naših strank. V tem modelu so vaše vlečne enote stalno zaposlene - lastne prikolice pa niso potrebne.

Poizvedba o izdelku  

Več izdelkov na področju Transportne logistike

Kombinirani promet (Combined traffic)

Kombinirani prevoz - trajnosten in prilagodljiv

Da bi bil prevoz čim bolj okolju prijazen in stroškovno učinkovit, kombinirani prevoz optimalno združuje različne načine prevoza: tovornjake,...