Katalog

EdmoLift Hebetechnik GmbH

EdmoLift Hebetechnik GmbH

EdmoLift Hebetechnik GmbH

Nazaj na seznam

Miza za dvigovanje vozil – EdmoLift Hebetechnik GmbH

Poizvedba o izdelku  

Ta rešitev že vrsto let trgovcem z avtomobili omogoča premagovanje očitnih ovir pri premikanju avtomobilov med različnimi nadstropji. S svojo prilagojeno zasnovo je dvižna miza za vozila idealna za hitro prilagajanje in preoblikovanje postavitve večnadstropnih razstavnih prostorov.

Za zasebno uporabo je dvižna miza za vozila edinstvena zaradi pametne možnosti shranjevanja pod njo, saj podvoji uporabni prostor in hkrati zagotavlja neprimerljivo zaščito, ki preprečuje vlome in tatvine avtomobilov.

FUNKCIJE

Nosilnost od 2000 kg do 5000 kg
Višina dviga do 7 metrov
Protizdrsna ploščad
Mehansko nastavljivi omejevalniki v osnovnem okvirju
Dolžina ploščadi od 5000 mm do 7500 mm

Poizvedba o izdelku  

Več izdelkov na področju Dvižne mize

Dvižne mize

Dvigalna miza je točno to, kar pove njeno ime. V najpreprostejši obliki je to platforma ali miza, ki jo je mogoče dvigniti ali spustiti na poljubno višino v okviru njenega navpičnega gibanja.

...

Dvižne mize

Naše dvižne mize iz nerjavečega jekla so izdelane iz visokokakovostnih materialov. Miza, osnovni okvir in škarje so izdelani iz nerjavečega jekla AISI 304/EN 1.4301 (SS 2333), jekla s posebno visok...

hidravlična dvižna miza (HD)

EdmoLift predstavlja prve standardizirane hidravlične dvižne mize v industriji, ki so zasnovane za neprekinjeno delovanje - 24 ur na dan, 7 dni na teden. Dvigalne mize serije HD izpolnjujejo zahtev...