Katalog

ifm electronic GmbH

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020
  • ISO/IEC 27001

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020

Nazaj na seznam

Priključni kabel/povezovalni kabel – ifm electronic GmbH

Poizvedba o izdelku  

Vtičnice
Vtičnice se v avtomatizacijski tehnologiji običajno uporabljajo za povezovanje senzorjev in aktuatorjev s priključki na razdelilne omarice.

Tudi pri ročnem pritrjevanju je zagotovljeno popolno trajno tesnjenje priključkov senzorjev in aktuatorjev. Vgrajeni končni omejevalnik ščiti O-obroč pred uničenjem zaradi premočno zategnjene spojne matice. Tudi v težkih industrijskih okoljih so priključki zaščiteni pred nenamernim popuščanjem s posebno zaščito pred vibracijami. Nekatere vrste so opremljene z dobro vidnimi diodami LED za prikaz stanja delovanja in preklopa.

Njihova matica iz visokokakovostnega nerjavnega jekla in tesnilni materiali, primerni za živila

, kvalificirajo vtičnice ecolink EVT in EVF za uporabo v higienskih in mokrih prostorih. Vtičnice so odporne na pogosto visokotlačno čiščenje z agresivnimi čistilnimi sredstvi. Zaradi širokega temperaturnega območja in neobčutljivosti na hitre temperaturne spremembe so še posebej primerni za uporabo v industriji hrane in pijač.

Kabelski vtiči
Kabelski vtiči se pogosto uporabljajo za povezovanje senzorjev in aktuatorjev s priključnimi sponkami z razdelilniki ali moduli v avtomatizacijski tehniki.

Tudi pri ročnem pritrjevanju je zagotovljeno popolno trajno tesnjenje priključkov razdelilnikov in modulov. Zagotavljajo visoko zaščito pred vdorom vlage in visoko odpornost materiala na agresivne tekočine.

Kabelski vtiči ecolink EVT in EVF so posebej primerni za uporabo v higienskih in mokrih prostorih. Odporni so na pogosto visokotlačno čiščenje z agresivnimi čistilnimi sredstvi. Zaradi širokega temperaturnega območja in neobčutljivosti na hitre temperaturne spremembe so kabelski vtiči še posebej primerni za uporabo v industriji hrane in pijač.

Preklopni kabli
Preklopni kabli imajo vtič in vtičnico. Uporabljajo se za priključitev senzorjev na razdelilnike in module.

Zagotavljajo zanesljivo in trajno tesnjenje priključkov senzorja in razdelilnika tudi pri montaži brez orodja. Vgrajena končna zapora ščiti O-obroč pred uničenjem zaradi preveč privite spojne matice. Tudi v težkih industrijskih okoljih so priključki zaščiteni pred nenamernim zrahljanjem s posebno zaščito pred vibracijami. Nekatere vrste so opremljene z dobro vidnimi diodami LED za prikaz stanja delovanja in preklopa.

Njihova matica iz visokokakovostnega nerjavnega jekla in tesnilni materiali, primerni za živila

, kvalificirajo povezovalne kable ecolink EVT in EVF za uporabo v higienskih in mokrih prostorih. Preklopni kabli so odporni na pogosto visokotlačno čiščenje z agresivnimi čistilnimi sredstvi. Zaradi širokega temperaturnega območja in neobčutljivosti na hitre temperaturne spremembe so še posebej primerni za uporabo v industriji hrane in pijač.

Poizvedba o izdelku  

Več izdelkov na področju Povezovalni elementi

Povezovalni elementi (IO-Link)

Varnostni modul za IO-Link
8 varnih vhodov OSSD
4 zmogljivi izhodi z ločenim napajanjem 24 V
Telegram PROFIsafe, predvajan prek IO-Link
Varnost do SIL 3 in PLe
IO-Link za v...