Katalog

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

Nazaj na seznam

Varnostni sistem za preprečevanje prevračanja – Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

Poizvedba o izdelku  

Sistem za pritrjevanje kolutov Dolezych je bil razvit posebej za pritrjevanje okroglega tovora, kot so kolute, cevi in gredi. Te je mogoče hitro in enostavno pritrditi s sistemom za pritrditev z valjčki, tako da jih lahko z malo truda prepeljete na cesto.

Sistem je sestavljen iz perforirane tirnice in dveh pritrdilnih klinov. Klini so sestavljeni iz nosilne in podporne površine. Ta način montaže omogoča enostavno in preprosto namestitev in zamenjavo klinov, ki jih lahko namestite kamor koli v perforirano tirnico. To omogoča prevoz tovora različnih premerov. Klini so opremljeni tudi z dodatno varnostno napravo, ki preprečuje, da bi med prevozom izstopili iz perforirane tirnice. Sistem za pritrditev valjev se lahko uporablja vzdolžno in prečno na nakladalni površini. V skladu s tehničnimi specifikacijami transportne enote ta sistem ni vezan na določeno mesto na nakladalni površini.

Pri razvoju je bil velik pomen namenjen hitri uporabi in enostavnemu rokovanju, pri čemer so bili upoštevani predpisi za zavarovanje tovora, ki jih zahteva VDI 2700 ff za prevoze, npr. trdo zvitih zvitkov papirja, tuljav, kabelskih bobnov itd. Sistem je izdelan iz kakovostnega materiala in se lahko uporablja za različne vrste tovora. Zaradi visokokakovostnega materiala se lahko uporablja za različne obremenitve.

Dodatno pritrjevanje z ustreznimi pritrdilnimi trakovi, s pomočjo silovnega ali oblikovnega pritrjevanja tovora ali s kombinacijo teh dveh metod zagotavlja zelo dobro pritrjevanje tovora.

Vaše prednosti:
  • pritrdi kabelske bobne s težo do 20.000 kg (uporaba 2 tirnic)
  • hitra montaža in demontaža zaradi majhne lastne teže
  • odobreno s strani TÜV Nord

Poizvedba o izdelku  

Več izdelkov na področju Sistemi zavarovanja tovora

Mreže za pritrjevanje

Prilagojena varnost za vsako vrsto vozila

Mreže za pritrjevanje tovora DoKEP so praktični pomočniki za popolno pritrditev tovora v kombijih, kombijih, prikolicah ali tovornjakih. Z DoKEP je...

Nosilne sponke z zaskočnico

Poudarek: novo načelo oblikovanja

Skrivnost doslej edinstvenega razmerja med hodom vpenjanja in skupno dolžino je v zasnovi nosilnega vpenjala DoRa z zaskočnim mehanizmom. Namesto dveh navo...