Katalog

FLUX-GERÄTE GmbH

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

Nazaj na seznam

Sistem polnjenja s tehnologijo tehtanja (FLUX-FILL WT)FLUX-GERÄTE GmbH

Poizvedba o izdelku  

S polavtomatskim polnilnim sistemom FLUX-FILL WT je mogoče hitro, učinkovito in varno polniti tekočine z nizko viskoznostjo do viskoznosti in penjenje. Sistem deluje s kalibrirano tehnologijo tehtanja in tako omogoča polnjenje v skladu z nemško uredbo o predpakiranju (FertigPackV).

Integriran sistem za upravljanje programa polnjenja omogoča enostavno polnjenje tekočin v najrazličnejše posode z različnimi, samodejno izvedenimi metodami polnjenja, kot so nad luknjo, pod luknjo in pod luknjo. Polnjenje z grobim in finim doziranjem zagotavlja upoštevanje minimalnih količin in zmanjšuje nenamerno prekomerno polnjenje. Zato je sistem še posebej primeren za polnjenje majhnih in srednje velikih serij posod, z zamenjavo posod ali brez nje - tako za interno uporabo kot za prodajo.

V kombinaciji z drugimi izdelki iz serije črpalk in dodatne opreme FLUX je mogoče tudi napajalno stran optimalno oblikovati za določeno uporabo. Na ta način je mogoče iz polnilnega sistema in komponent za dovajanje sestaviti kompaktno polavtomatsko polnilno linijo.

Poizvedba o izdelku