Katalog

Arno Arnold GmbH

Arno Arnold GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Arno Arnold GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Nazaj na seznam

Ključavničast predpasnik (Topclose)Arno Arnold GmbH

Poizvedba o izdelku  

Teža predpasnika Toplclose je za 50 % manjša od teže običajnih predpasnikov. Tudi vodilo je lahke konstrukcije, kar pomeni, da lahko komponente sistema delujejo pri višjih hitrostih, ne da bi jih bilo treba ponovno konfigurirati. Topclose odlikuje estetski videz z gladko, zaprto površino iz nerjavnega jekla in posebej oblikovanimi profili iz nerjavnega jekla.

Ker je v Topclose vgrajena funkcija brisanja drobcev, je transport manj dovzeten za umazanijo in nečistoče. Topclose je prilagodljiv in se zlahka navije okoli manjših premerov. Zaprta zadnja stena je popolnoma zatesnjena. Pogoji uporabe in zahteve strank določajo materiale, ki se uporabljajo za izdelavo tega izdelka. Zaradi številnih prednosti in enostavne, hitre montaže je Topclose idealen pokrivni sistem za obdelovalne centre za kovino, plastiko ali les.

Poizvedba o izdelku  

Več izdelkov na področju Pokrivne obloge

Členkaste zaščite (Apron)

Predpasniki" povezovalni predpasniki so se že večkrat izkazali kot prostorsko varčni in izjemno robustni zaščitni pokrovi v strojništvu. Zaradi majhne vgradne globine in možnosti odklona so še pose...