Katalog

ITT Enidine GmbH

Nazaj na seznam

Blažilniki za težka bremena (HI Series)ITT Enidine GmbH

Poizvedba o izdelku  

Težki industrijski amortizerji serije HI

Enostavna varnostna zaustavitev za velike stroje

Absorberji udarcev za težke stroje (serija HI) podjetja ITT Enidine Inc. zagotavljajo varno zaščito težkih strojev, žerjavov in opreme med prenosom in premikanjem izdelkov.

Težki amortizerji za velike obremenitve so individualno zasnovani za upočasnitev premikajočih se bremen v različnih pogojih in izpolnjujejo industrijske predpisane varnostne standarde. Tipične aplikacije so nadzor nad mostnimi žerjavi, vozičkovimi ploščadmi, mostnimi žerjavi, prenosom velikih zabojnikov in varnostnimi zaustavitvami pri prevozu. Industrijsko preizkušene tehnologije načrtovanja v kombinaciji z namestitvami izdelkov po vsem svetu zagotavljajo optimalno delovanje, ki presega tudi najzahtevnejša pričakovanja strank.

Pred izdelavo amortizerjev serije HI se ustvarijo računalniško simulirane krivulje odziva za modeliranje dejanskih pogojev, preverjanje delovanja izdelka, potrditev značilnosti dušenja in oblikovanje modelov z luknjami za dušenje po meri, primernimi za različne pogoje ali posebne zahteve glede dušenja.

ITT Enidine Inc. Amortizerji serije HI imajo dušikov sistem (brez vzdrževanja), ki zagotavlja nemoten pojemek in popolno vrnitev batne palice. Zaradi prevelike površine izvrtine je zagotovljena optimalna absorpcija energije in višji varnostni faktorji. Napredni testni objekti družbe ITT Enidine Inc. zagotavljajo celovitost zasnove in zmogljivost izdelka.

Poizvedba o izdelku