Katalog

ITT Enidine GmbH

Nazaj na seznam

Elastomerni izolacijski nosilci – ITT Enidine GmbH

Poizvedba o izdelku  

Elastomeri in naprave za dušenje hrupa po meri

Elementi za dušenje hrupa, vibracij in energije
Enidini elastomerni dušilni elementi zagotavljajo znatno zmanjšanje hrupa in dušenje vibracij. Poleg standardne linije izdelkov Enidine razvija elastomerne izdelke po meri z uporabo najsodobnejših orodij in tehnik za razvoj materialov, testiranje in hitro izdelavo prototipov. Ti izdelki dopolnjujejo Enidine obstoječe ponudbe za izolacijo udarcev in vibracij, tako da je Enidine vaš edini vir za izolacijo udarcev in vibracij.

Zaradi Enidinih elastomernih dušilnih elementov sistemi delujejo bolj gladko, tišje in z manj zastojev, kar pomeni, da imajo daljšo življenjsko dobo. Uporaba vključuje pisarniške stroje, industrijsko opremo, elektroniko in druge sisteme, kjer je potrebno blaženje vibracij. Enidine izdelki iz elastomerov ne vključujejo le "gotovih" rešitev za težave pri nadzoru udarcev, vibracij in hrupa, temveč tudi po meri izdelane rešitve za mehansko zapletene ali okoljsko povzročene udarce in vibracije.

Enidinov program zagotavljanja kakovosti v skladu z mednarodnim standardom ISO 9001 zajema vse vidike načrtovanja, proizvodnje in upravljanja. Ta program zagotavlja, da so kakovostni izdelki zasnovani, izdelani in dobavljeni v skladu s specifikacijami in v zadovoljstvo naših strank. Enidinov sistem kakovosti še naprej izpolnjuje zahteve standardov MIL-I-45208 in MIL-STD-45662.

Poizvedba o izdelku