Katalog

ITT Enidine GmbH

Nazaj na seznam

Hidravlični amortizerji (HD/HDN Series)ITT Enidine GmbH

Poizvedba o izdelku  

Absorberji sunkovitih udarcev serije HD/HDN

Upočasnitev velike opreme
Težki amortizerji serije Enidine HD/HDN ščitijo opremo pred močnimi udarci v aplikacijah, kot so avtomatizirani sistemi za skladiščenje in pridobivanje ter mostni (mostni) žerjavi. Na voljo so z različnimi dolžinami hoda in karakteristikami dušenja, da se izboljša življenjska doba opreme in izpolnijo najstrožje zahteve glede upočasnjevanja.

Zaradi posebne kompaktne zasnove ti amortizerji omogočajo nemoteno in varno pojemanje velikih energij do 903.879 Nm na cikel. Ti modeli imajo namesto mehanske povratne vzmeti notranji z zrakom napolnjen mehurski akumulator, zaradi česar so krajši in v celoti lažji. Pocinkani zunanji sestavni deli zagotavljajo izboljšano površinsko zaščito. Za uporabo v zelo korozivnih okoljih ponujamo poseben material batne palice in posebno epoksi barvo. Vsi Enidineovi hidravlični amortizerji za velike obremenitve ustrezajo varnostnim predpisom OSHA, AISE, CMAA in drugim varnostnim specifikacijam, kot sta DIN in FEM.

Poizvedba o izdelku  

Več izdelkov na področju Hidravlični amortizerji

Neprilagodljivi hidravlični amortizerji

Hidravlični amortizerji Enidine serije PXR z majhno izvrtino in brez nastavitve se lahko prilagodijo številnim različnim pogojem vnosa energije. Ta nova razširjena linija industrijskih amortizerjev...